Пак палачинка! Борисов върна социалния министър на поста му! И размаха пръст! Не мога да ги гледам тия палаткови лагери! Да се оправя!

България отблизо

„Щом това е министърът, който им харесва, отхвърлям оставката. Оставям го министър. Ще продължават ли палатковите лагери да стоят?“

Това заяви ядосано премиерът Бойко Борисов по повод хвърлената оставка на Бисер Петков. „Една госпожа по Нова тв говори сутринта и се смееше и не знаеше какво казва“, каза още той. „Оставям го Петков да продължава да си изпълнява ангажиментите, да видим дали ще се продължи с палатковия лагер“, допълни той. „Не мога да разбера, аз видях тази жена – едната по БНТ каза „не знам защо сменят министърът, след като няма да има от утре палаткови лагери“.

Чудесно! Министърът остава. Връщаме една стъпка назад, възложим съм му днес да ги събере всичките, действително ли става въпрос за повече пари“, каза още Борисов. „Бисер Петков се справя добре, но факт е, че в тази сфера има палатков след палатков лагер – не мога да го гледам това. Не му давам срок, ще видим в следващите дни“, добави още премиерът. „Ето оставям един комуникационен канал, ако може да се постигне съгласие – прекрасно. Ето сега продължете да работите и решете въпроса. Вчера го попитах как ще се справи със ситуацията, а той ми каза, че трябват 300 милиона. Госпожа Манолова каза, че не трябват повече пари“, заяви премиерът.

Както по-рано днес писахме, Бащицата наистина бил ядосан от палатковите лагери и от факта, че майките на болните деца го освирквали и му искали оставката.

Tagged

3 thoughts on “Пак палачинка! Борисов върна социалния министър на поста му! И размаха пръст! Не мога да ги гледам тия палаткови лагери! Да се оправя!

  1. Една мутра няма как да се интересува от децата с трайни увреждания, нито от неволите на майките им, та той да държавата гледа като на чужда булка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *