Писателят Христо Стоянов: Българите не са хора, а съществителни! Протестиращите срещу Борисов са неориентирани промити елементи!

България отблизо

Това правителство на Бойко Борисов работи по-добре от всички останали досега. То работи за хората, за България!

Не разбирам за какво има протестъри по улиците и какво предлагат тези протестъри? И ще ви кажа съвсем точно: Те не предлагат абсолютно нищо.  Ей така, крещят, викат, размахват разни лозунги, но не посочват никаква алтернатива. Тогава защо са навън?

Това каза  в студиото на „Офанзива“ по Канал 3 писателят Христо Стоянов. ,,Има една трагедия при нас и това е, че нямаме национални приоритети. Писал съм за най-лошата кръв, която напуска България – това е тази кръв, която няма намерението и желанието да остане и да оправи нещата. Затова пък тук остана силната кръв, която е на всички онези, които искат да бъдат промяната. Разбирам икономическия мигрант, но тези, дето тръгват с голямата кошница, съсипаха мечтите си.

Отивайки в чужбина, българинът казва, че ще се върне и ще промени нещата, а това ще стане след 20 години, когато вече са пенсионери. Кой ще им даде възможност да се наложат? Не, промени се вършат докато си млад“, обясни Стоянов.

,,В историята бунтовете на българина са зов за помощ, като например Априлското въстание. Българинът през целия този период от 1300 години хленчи и тропа с крака като дете в магазин. Само крещим и хленчим, без никой да си дава сметка какво точно правим“, заяви още писателят.

,,За мен българинът е съществително, защото се отказа да бъде същество. Какво значи българин? Никой няма да каже нищо съществено, ако му зададеш такъв въпрос. Когато имаш самочувствието, че си единствения българин, а не част от общото, тогава може да промениш нещо“, завърши Христо Стоянов.

Б.Р. Ние от сайта Истината се дистанцираме от казаното от писателя и не приемаме, че сме СЪЩЕСТВИТЕЛНИ!

Tagged

6 thoughts on “Писателят Христо Стоянов: Българите не са хора, а съществителни! Протестиращите срещу Борисов са неориентирани промити елементи!

  1. този,майка му го е събирала с лъжичката от боклука и после е роден през задния вход!

  2. Лично до Христо Стоянов
    Здравейте, г-н Стоянов! Уважавайте хората, за да разчитате на същото. Ние не сме съществителни. Ние сме стойностни хора, които милеят за бъдещето си. Нашето и на децата ни. Определено се вземате много на сериозно. Всъщност сте жалък. Казвам го с чиста съвест, след като прочетох какво сте написал. А това не е единственото. Просто стилът Ви е такъв – всички сте боклуци, аз съм най- достойниият. Дискусията ни с Вас явно няма да продължи, защото разстоянието, което ни дели се увеличава главоломно. Просто не сте достоен за нашата държава, за нашия народ! Съжалявам Ви. И не правете повече словесни опити да се доказвате. Вече го направихте. Вие не сте борец за правдата и истината. Те са си само Ваши. Просто никой не ги споделя. Съжалявам, че в един продължителен разговор с Вас проявих учтивост и се ангажирах с клетвени обещания. Не можете да убедите хората в нещо, срещу което те истински негодуват. Вие сте от групата на гъзолизците, които по този начин си осигуряват комфортен живот. А репресиите (както ги наричате) срещу Вас явно не са ви убедили, че човек наистина заслужава да живее достойно, а не да защитава съмнителн лични амбиции. Спирам до тук, защото ми идва в повече.
    Едно съществително, което със сигурност помните.

  3. Господине, хората протестират защото имат причини.Те ги казват, но такива като вас не ги чуват.Не понеже сте глухи, а защото не искате да слушате.С това словоизлияние, което написахте, се подмазвате на тези срещу които хората негодуват.С това няма да спечелите нищо, защото за тях, тези отгоре, вие сте същото нищо, по-жалък сте от протестиращите, защото всъщност сте нещо като многоточие.

  4. Да правиш свирки на герберастите след 10 год.им катастрофално управление означава или че си от тях и се облажваш всекидневно от техните кражби и злоупотреби,или си безмозъчен идиот,доволем от къшей хляб или филия с мас или един посредствен писател,който трябвада си отработи хонорара за последното творение.Днес ги има от всички категории и причината е вродената хитрост,съчетана с нисък морал и плиткоумие.

  5. Ако българите са съществително то ти си под-лога !Оядена ГЕРБАДЖИИСКА ПОД-ЛОГА !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *