Пияната певица Дебора се метна в обятията на Динко. Влюбила се!

Лайф зад паравана

Дебора излезе от клиниката, където уж лекуваше депресия, алкохолизъм и страст към някои забранени субстанции и се метна в обятията на Динко.

Двамата се били влюбили, още като влязли в Къщата, обаче криели отношенията си от другите съквартиранти, обясни фолкаджийката. Не е ясно защо при такава пламнала внезапно любов, тя се метна в обятията на рапъра Дий и набързо му удариха един се*с още на третия ден, но неведоми са пътищата на чувствата и може би така е искала ловецът на бежанци да я забележи. Макар че беше пияна като мотика и надрусана до козирката и на другия ден твърдеше, че не е виждала никакъв рапър и не е правила нищо с него.

Сега обаче влюбените птиченца са заедно. Дебора е на седмото небе от щастие и е почти трзева, а Динко се надува като пуяк, че си е хванал младо известно маце.

Доста нелепата двойка едва ли ще просъществува дълго.  Фолкаджийката има странен нрав и странни привички. Груба е и псува повече от новия си любим.

Той пък ще иска да я държи изкъсо, но развързан кон оправя ли се?

Във форумите вече се обзалагат колко ще трае тази любов и кога ще приключи. Най-вероятно до първия шамар. Ямболлията не търпи дами, които не го гледат в очите, а Дебора не може да гледа в очите само един.

Странното е, че двамата обявиха, че си имат гаджета преди да влязат в предаването.

Къде са гаджетата никой не знае. Поредната любовна сага обаче ще завърши с много сълзи…

Tagged

1 thought on “Пияната певица Дебора се метна в обятията на Динко. Влюбила се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *