Плевнелиев подскочи: Румен Радев иска втори мандат, за да избяга от закона!

България отблизо

Радев ще се бори за втори мандат, за да избяга от правосъдието, понеже е нарушил закона през 2014 г. Ако отиде на 9 май в Москва, както е обещал, той ще наруши драматично интересът на България“.

Това каза Росен Плевнелиев в ефира на Нова телевизия тази сутрин.

По повод изтеклите СРС-та с президента Румен Радев той е още по-категоричен. „По този казус нещата са махленски, битови. В продължение на 3 години Румен Радев се вживяваше като морална алтернатива. Виждате, че не е никаква алтернатива, погазил е закона и е назначил своята приятелка.

Ние трябва да знаем истината, защото държавният глава е нарушил закона. Апелирам към министъра на отбраната който трябва да каже истината, понеже разполага с всички документи и дали Румен Радев е нарушил закона като е назначил Деси Радева за пиар.

„Всеки който е нарушил закона трябва да се знае“, сподели Плевнелиев тази сутрин в ефира на Нова телевизия.  И допълни: „Той беше в конфликт с парламента и правителството. Нищо друго не направи. Той има огромен проблем. Заиграваше се с любовта на народа и сочеше другите, че работят с олигарсите, а той е чист. Сега идва моментът да видим какво той свърши за обществото“.

Главният човек не може да си мисли, че има пълен имунитет. Той се провали и всичките му претенции да бъде някаква алтернатива се срутиха. Работеше за собствения си имидж. Големи приказки извадени от съдържание. Единственото, което правеше е да се бори за властта, да я вземе.

Сега Плевнелиев каканиже срещу Румен Радев, но нека каже той какво направи, докато беше президент?! 

Нищо не направи, освен, че слугуваше на американците и то против българския интерес. А президентът Радев не е нарушил никакъв закон. Да не говорим, че хора като Плевнелиев, Борисов и други, които живеят в затворени комплекси като шейхове, не могат да говорят за морал на президента Радев. А прокуратурата трябва да разследва именно такива като Плевнелиев, за да се види откъде са тези пари за луксозния живот, който водят.

Добре, че се появи президентът Радев, за да се бори за обикновените хора и за България. Защото такива безродници като Плевнелиев ни вкараха в блатото, от което още не можем да се измъкнем.

Tagged

1 thought on “Плевнелиев подскочи: Румен Радев иска втори мандат, за да избяга от закона!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *