Пловдивски топ адвокат обясни как ще спасят убиецът на Милен Цветков!

България отблизо

Не искам да ви развалям настроението, но да ви кажа сега – общо взето, какво ще се случи с копеленцето, пише Кръстев.

Топ адвокатът Тодор Кръстев сподели интересна теория за сценария, по който ще се измъкне килърът на Милен Цветков – Кристиан Николов. Той описа подробно стъпките в публикация на личния си профил във „Фейсбук“.

Публикуваме думите му без редакторска намеса:

„Не искам да ви развалям настроението, но да ви кажа сега – общо взето, какво ще се случи с копеленцето, което уби Милен Цветков. Правя уговорката, че не съм пеналист/специалист по наказателно право/, но мисля, че прогнозата ми ще е доста близо до това, което ще последва. Та, искам да ви кажа, да нямате големи очаквания.

Ще го държат с мярка за неотклонение – под стража – дълго, за да се задоволи общественото недоволство.

После нещата са доста объркани. За деянието му се предвижда до 10 г. лишаване от свобода. Но какво от това. Ще се ангажират топ адвокати. Употребата на наркотик ще се изкара – или дизайнерска дрога, или за медицински нужди.

Ще се вземат предвид добрите характеристични данни, младата възраст, а и други неща, които ще се анализират – експертизи, свидетелски показания и т.н. Ще изкарат учителката му от 3 клас да обяснява какво добро дете е бил. Ще домъкнат в съда и някоя баба – съседка, която ще обясни как и е купувал храна и лекарства – и осъдителната присъда /ако въобще я има/, ще е в долния праг – някъде около 3 г.

Ще го пратят в затворническото общежитие. Два пъти месечно ще си е вкъщи, и след най-много 2 г. ще излезе, като му се приспадне стоенето в предварителния арест. Та, това е. На има-няма 26 г. отново ще е на булеварда, друсаничък и с още по-мощен джип.

А момченцето на Милен Цветков ще се взира в снимката на баща си, забравен от всички.“, пише информационния портал Блиц.бг.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *