Погнаха Ани Салич заради критики на властта! Ето какъв компромат й изкараха

България отблизо

Ани Салич стана прекалено неудобна. И доста смела. След като разкритикува политиците в навечерието на Нова година, сега тя се възмути от случващото се в Пловдив.

Водещата на Нова телевизия попиля организаторите на откриващия спектакъл „Ние всички сме цветове“, с който Пловдив встъпва като Европейска столица на културата. Тя изрази недоволство от факта, че в подобно зрелище са участвали чужди хореографи и са опорочили българското.

. „Канал 1 и европейският Пловдив на културата… слушам звуците и гледам картината…. много ми се иска да ми напишете как се почувствахте след като видяхте церемонията тази вечер, за да си сверя часовника (сетивата)…

Дали изпитахме едно и също…например сега ансамбъл „Тракия“ с германски хореограф излиза от традиционния ни фолклор и прави съвременен анимиран танц на техно фон с огнени картини зад гърба… Така и не разбрах защо се наричат ансамбъл „Тракия“ и имат ли нещо общо с тракийската музика…

 

Салич не спомена колко милиона потънаха в организирането на грандиозния кич. Тя знае, че хората знаят и деликатно премълча, оставяйки ги да довършат поста й социалната мрежа.

Пожелавам си през следващата година политическият театър да свърши и да можем реално да правим журналистика.

Това заяви пък журналистката в последния сутрешен  блок на Нова телевизия за 2018 година.

Тя разкри, че  всички от нюзрума – и работници и журналисти виждат по гримьорните как политиците  се поздравяват, тупат се по раменете, разменят си последни слухове питат се един друг  как са децата и кога ще се съберат пак да пият по две ракии и да си направят барбекю, а  после, като влязат  в студиото, изведнъж се хващат гуша за гуша и изиграват през зрителите поредния епизод на постановката „Ние се борим за истината и за България“.

Тази новина от кухнята на телевизиите отдавна се носеше като слух, но чак сега се намери журналист, който да я потвърди и да я хвърли в лицето на лицемерните управляващи, които се карат, обиждат и плюят с противниците си  за през зрителите, а след това излизат и пият заедно кафе, а през уикенда  се събират на приятелска трапеза. И всичко е уговорено, дори и кавгите им и целия театър за пред народа.

Това, че Салич се осмели да каже истината, потвърждава слуховете, че смята да сменя попрището и да влиза в политиката.

Наскоро бе разпространена информация, че любимката на много българи слиза от екран и влиза в нов политически проект. Той ще е поруски ориентиран, ще се бори за социална справедливост и най-вероятно ще реализира идеите на президента Радев за по-добра и по-хуманна към хората държава.

Журналистката не отрече информацията, но не каза и никакви подробности.

Намеренията й обаче бяха посрещнати с одобрение от голяма част от българите.

Днес тя доказа, че продължава да се бори срещу статуквото и е станала негова критикарка.

Не е вече част от сервилната журналистика и има критично мнение за случващото се в България.

Заради тези й неудобни за телевизията и най-вече за политиците прояви, тя вече получила заплахи.

В момента из разни сайтчета тече компромат, че…продавала деца на богати чужденци.

Носят се и слухове, че скоро може да изчезне от екран.

Нищо чудно.

В България не обичат инакомислещите, особено ако са журналисти.

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *