Политолог с кошмарна прогноза: Ако влезем в Еврозоната, няма да можем…Ето убийствените факти!

България отблизо

Главният проблем е, че ако влезем в Еврозоната ще се появят много пречки, които ще спъват развитието на страната.

„Част от тези пречки са възникване на нестабилност в банковата система, както и строеж на големи правителствени проекти, които не могат да бъдат финансирани от частния бизнес.

А такива проекти са АЕЦ „Белене“ и продължението на газопровода „Южен поток“ .

Това каза за „Фокус“ основателят на Института за пазарна икономика и преподавател в Софийския университет „Свети Климент Охридски“ Красен Станчев.

Друг голям проблем, според него е, че при влизането в еврозоната правителствения дълг се увеличава средно 2 пъти.

Както всички знаем, Красен Станчев е шеф на неправителствена организация, която води началото си от фондациите на Сорос. Той обикновено защитава със зъби и нокти правителството на Борисов, така че нямаме основание да се съмняваме в думите му, които този път, по някакво чудо, разкриват част от задкулисната кухня в ГЕРБ.

Тоест не можем да се съмняваме, че ако Борисов успее да ни натика в Еврозоната, там не ни чакат цветя и рози, както твърди Вожда, а двойно увеличение на държавния дълг. Както и ликвидиране на жизнено важните за България, големи енергийни проекти АЕЦ „Белене“ и Южен поток.

И това е така, понеже неведнъж сме предупреждавали, че в Еврозоната всички държави губят тотално и последните части от своя национален суверенитет. И преминават на директно командване от Брюксел и Вашингтон. А икономиката на страната ни, доколкото я има, ще рухне съвсем. Понеже нито парламента, нито правителството ще могат да вземат решения за харченето на нашия държавен бюджет. Тези решения ще се вземат от Световната банка. А тя, както знаем, защитава интересите на големите държави в ЕС. И преди всичко на Германия и Франция.

Влезем ли в така наречената Еврозона, не можем да очакваме милост от Брюксел. Както знаем, тамошните чиновници, назначени от Вашингтон, не пожалиха дори своите от Италия, Испания, Португалия, Гърция и т.н. А с нас въобще няма да се церемонят. И направо ще се опитат да закрият хилядолетната ни държава.

Затова трябва да дадем мощен отпор на всяко намерение на Борисов и ГЕРБ да ни натикат в устата на ламята. Защото от нас зависи дали ще оцелее народа и държавата ни. Разбира се, русия ще ни подкрепя всячески. Но ние трябва първи да се вдигнем и да спрем пъклените планове за ликвидиране на отечеството ни.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *