Поредното антибългарско НПО се нахвърли срещу монумента на Бузлуджа!

България отблизо

Комунистическият символ на връх Бузлуджа не е паметник на културата, а символ на мракобесието, пантеон на злото.

Това се казва в обръщение на Съюза на репресираните до фондация „Гети“, във връзка с информацията, че организацията ще финансира възстановяването на сградата.

„Средствата, които вашата фондация определя за финансиране и възстановяване на един символ на мракобесието и престъпния комунистически режим в България са факт, който изумява със своето безумие и несъстоятелност!“ – се казва в декларацията.

От съюза твърдят, че 30 000 невинни българи, елитът на нацията, били избити от комунистическата власт без съд и присъда, а много други били изпратени по затвори и концлагери.

Поредното антибългарско и антинародно НПО, наречено съюз на репресираните се нахвърли срещу паметника на Бузлуджа. Бълват щуротии за някакви 30 000 жертви и то без съд и присъда. Това просто не е вярно. Няма никакви 30 000. Има само няколко хиляди, осъдени от Народния съд по заповед на Запада. И само няколко стотин осъдени на смърт. За престъпления срещу народа и държавата.

Нека само да припомним на това антибългарско НПО, създадено с чужди пари, че ако този „елит“ на нацията, за който говорят, е толкова невинен, колкото и днешния „елит“, то си е заслужавал съдбата хиляди пъти.

Но защо се случи това!? Не бе ли България официално на страната на Хитлер? Не бе ли обявило правителството на Богдан Филов война на САЩ и СССР? Кой нареди да има Народен съд след като германците бяха разгромени? Не беше ли Запада? Отговорете си на тези въпроси, антикомунисти!

Не знаете ли, че жертвите в другите държави, които гравитираха около Хитлер са много повече! Лустрация на елита имаше навсякъде -Унгария, Румъния, Австрия, Германия, Полша, Чехия, Словакия, Франция, Испания, Финландия, Норвегия, Естония, Латвия и т. н. Ако си направите труда да поразгледате архивите, жертвите във всяка една от тези държави бяха много повече отколкото в България!

Какво да ги правиш фашистите след такава ужасяваща война, най-кървавата в историята на човечеството!? Тук за милост не може и дума да става. Колкото и формално да сме на страната на Хитлер, колкото и символично да воюваме във фашисткия лагер, ние сме третирани като част от хитлеристката коалиция и си носим последствията. И добре, че беше СССР и Сталин. Иначе Западът съвсем щеше да ни затрие. Щеше да има поредна национална катастрофа, този път непоправима. И щяха да ни смачкат.

Не знаете ли, че след Втората световна война настъпи най-хубавата епоха в историята на България. Ерата на индустриализацията, атома, космоса, заводите, технологиите, ерата на градовете и промишлеността, времето на благоденствието на българската нация! Бяхме в топ 10 по интелигентност в света! По БВП изпреварихме не кой да е, а Холандия!

Абе, за какво говорим, по времето на така наречения комунизъм, станахме 9 млн нация!Епоха на творчество и съзидание! България бе уважавана страна, с голям човешки и промишлен потенциал! С велики спортни постижения и резултати! С великолепни за времето си стадиони! Корените на Чудото САЩ 94, идват от комунизма, където великите ни футболисти бяха формирани.

Я си дайте сметка колко българи избихте сега, последните 30 „демократични“ години, под една или друга форма!? Колко кадърни хора изгонихте от България! Тези ваши „демократични“ години ще останат в историята като невиждан геноцид над българите, много по-мащабен от всичко досега! В сравнение със сегашния геноцид, лустрацията на хитлеристите в България е една капка в морето! И даже турското робство бледнее пред съвременния геноцид! Живеем в най-страшното за българина време, а то е днешното.

За съветския ботуш ли говорите? Но не съветските войници бомбардираха и избиваха масово невинни българи. Сториха го вашите демократични приятели – партньори – господари – САЩ и Англия! А сега им дигате паметници…

И опитвате да унищожите един, от гледна точка на естетика и майсторство, наистина красив и мащабен паметник. Паметникът на истинските воини – съветските! Ей, либерални глобалисти, вие сте импотентни, нямате сили, воля, въображение и смелост да сътворите един мащабен и хубав паметник на хан Аспарух или хан Крум в София! Вие сте кръгла нула! Способни сте само да унищожавате, присвоявате, приватизирате! Позор! Унищожихте българската нация!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *