Поредно бг. безумие! Българи, избирайте: Ботев или … дженд@рите!

България отблизо

Ден на Ботев! Ден на загиналите герои за свободата на България. И ден на…различните.

За поредна година в София ще се вее знамето на дъгата и ще  се проведат над 30 публични прояви на София прайд.

С прайда вече свикнахме и спряхме да обръщаме внимание на полуголите, окичени като коледни елхи  демонстранти, излезли по гащи или по без гащи, които се борят за правата си, без никой да им ги е отнемал.

Само че нарочно или неволно народът пак ще бъде предизвикан и разделен.

Част от предвидените 30 мероприятия на разнополовите екземпляри ще се проведат на 1 и 2 юни!

Точно когато у нас се честват Деня на детето и Деня на Ботев и загиналите за свободата, хората отново ще бъдат разделени.

Толкова ли в Софийска община не се сетиха, че е нелепо до усмихнати дечица със знаменца и балончета да тичат хора с неуточнени хромозоми и предизвикателно облекло? Че публичното провеждане на тези прояви точно този ден са несъвместими с традиционните семейни и християнски ценности на българите?

Че няма начин на  децата ни да не се натрапят  мислене и начин на поведение, които могат да ги учудят, да ги шокират,  или   да променят  мисленето и възпитането  им относно семейството и децата.

От  ПП „НАРОД“ изпратиха до общината специална декларация до  институциите да забранят публичните прояви на прайда на дати, несъвместими с проявите и настояха  за законодателни мерки за защита на традиционните български семейни ценности и децата.

Още по-нелепо ще е на 2 юни. Сирени, българи, застанали мирно, отдавайки почит, а около тях препускат екземпляри с пера, забучени в…шапките да речем. Защото точно тогава шарените празнуващи решили да си направят и спортен празник. И то до паметника на Съветската армия!

Вечерта заря, тържествена проверка, поклон пред падналите за свободата ни и в същото време публична сбирка и демонстрация на борци за смесените бракове и свободната любов.

Грозно!

Нелепо!

Правете си каквито искате паради!

Но не в дни, свещени за България.

Никой няма нищо против вас, не се правете на преследвани и отчаяни мъченици.

Просто демонстрирайте, парадирайте и правете неразбираемото и натрапчиво шоу в друг ден!

България има своите светини!

И независимо кой за какъв се мисли, за какво се бори и се представя, трябва да ги уважава, защото преди всичко е българин!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *