Искат ИМПИЙЧМЪНТ на Румен Радев! Вижте кой и как! /СНИМКИ/

България отблизо

Поискаха ипийчмънт на президента Радев!

Спокойно! Не е Цецко, не е Борисов, а група във Фейсбук със заглавие „ИМПИЙЧМЪНТ ЗА пРЕЗИДЕНТА РАДЕВ“, ръководена от от гражданката Циклама Партовска, в чието име мнозина се съмняват дали е истинско, или псевдоним.

Групата има и петиция за свалянето на президента с текст, който не подлежи на коментар.

„Г-н Румен Радев с действията си застрашава националната сигурност на България! Той  накърнява интересите на българския народ в нарушение на положената пред Народното събрание клетва.

От началото на мандата си президентът  използва авторитета на институцията която представлява за неприкрито и недвусмислено прокарване на интересите на чужда държава. /Русия!/

Основният акцент при всички негови участия в международни срещи, вместо защита на стратегическите интереси на страната ни, е застъпничеството, пред нашите важни и верни партньори от ЕС и НАТО, за отмяна на санкциите наложени на Русия!  Той се бори с всички средства да защити интересите на една чужда държава, която е обявена за световен агресор и за която в доклад на законното и легитимно българското правителство се казва: „Действията на Русия са източник на регионална нестабилност и заплашват нашата основна цел за единна свободна и мирна Европа.“

В групата огънят се поддържа от няколко души, като разбира се, най-активна е госпожа Циклама. 90 процента от темите са пуснати от нея, но реакцията е почти нулева.

Публикуват се карикатури, безпардонни обвинения, шаржове и злобни лъжи за президента и съпругата му. Под публикациите почти няма коментари от семплите 1800 члена, част от които вероятно и не знаят, че членуват там. А ако има, те са от рода на „Кефиш ме, ще пръдна“, или „Долу, да го пометем!“

След година и половина дейност и кански рев срещу президента, отчаяната Циклама пуска преди три дни пост:

„Много сме „АКТИВНИ“, както винаги…само 44 подписа, БРАВО БЕ…и отново ще кажа, че ЗА НИЩО НЕ СТАВАМЕ…затова ще има такива като Мунчо и компания, които да си разиграват коня както си искат….петицията за ИМПИЙЧМЪНТ е пусната преди повече от половин година и подписите са едва 600…какво да ви кажа, заслужаваме си орисията…“

В България всеки има право да участва в каквито си иска групи и да призовава за оставката на всеки политик!

Изобщо не ни минава и през ум да критикуваме г-жа Циклама, която преобладаващо си говори сама в групата.

Най-показателното обаче е, че от 1800 члена и от 5 милиона българи, под петицията са се подписали 600! И то не е ясно реални хора ли са или кухи профили.

А това показва, че България твърдо стои зад своя президент!

От това по-голямо единение, здраве му кажи!

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ!

Tagged

9 thoughts on “Искат ИМПИЙЧМЪНТ на Румен Радев! Вижте кой и как! /СНИМКИ/

  1. ДО ГОСПОЖА ЦИКЛАМА ,НЕЖЕН ВЪПРОС МАГНОЛИЯ ЛИ СИ ИЛИ ЦИКЛАМА ЛАПАШ ЛИ ГО ИЛИ ГО ПОЕМАШ АНАЛНО ?????????? БИХ ТЕ ИЗЧУКАЛ В УШИТЕ НО ЕДВА ЛИ СА ТИ ЧИСТИ!!! ДА НЕ БИ ДА СИ ЛЮБОВНИЦА НА КРИВО ОКАТА БЕНОВСКА ИЛИ ДУХАШ НА СЛАБОУМНИЯ ЦВЕТАНОВ ??????????

    1. Пламенчо травестит недоклатен, не всички имат твоята висока анапна квалификация на околовръстното!

  2. Цикламата не знае ли, че за се иска импийчмънт на Президента – той трябва да е нарушил Конституцията!!!!!!! А не разни закачки…!

  3. Това е жалка женица, ако изобщо е жена. Няма снимка, няма нищо за нея и е истинско чудо, че Фейсбук е пуснал такъв профил да прави групи. Което ме навежда на мисълта, че някой с дебели връзки на високо ниво е платил за тази простотия!

  4. Курво червена, националното предателство не е ли причина?

  5. Единственото вярно в „статията“ на този ваш парцал е, че искаме оставката на пРЕЗИДЕНТА Мунчо Фърчилото!

  6. ГЛАСУВАЛ СЪМ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ! ВИНАГИ ГЛАСУВАМ СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

  7. Вижте ги бе хора, тия дето не искам да споменавам имената им са сини посинели и под езика. Кой им дава право да чернят президента, избран от 2/3 българи ! По мръсните им уста ще разберете за културата и красноречието им ! Но явно им липсват още по рождение! Бай бабо да не ги срещна по улицата че явно цапат наред без свян и срам! Ето такива Цикламки и нейните цинични приятели закопават род и Родина !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *