Президентът Радев предупреди за поредна жестока манипулация. Вижте как пак са излъгали народа и са топнали него

България отблизо

Бетонирането на плажната ивица продължава да бъде голям проблем. Волята на законодателя е да бъде изключително строг към гражданите, а в същото време наблюдаваме варварско наливане на бетон по плажната ивица, далеч от погледа на всички институции, което не е в интерес на обществото.

Това заяви днес президентът Румен Радев пред журналисти, запитан за отправения към него призив от природозащитни организации да наложи вето на промените в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, пише БГНЕС. Държавният глава посочи, че правният екип на президентската институция работи по всички обстоятелства, свързани с промените в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие и предстои да представи своята позиция.

Уважавам всички медии, но те трябва да печелят доверие с обективност, а не със системни кампании, тиражиращи най-малкото невярна, манипулативна и анонимна информация, която няма нищо общо с истината, заяви още президентът Румен Радев в отговор на въпрос, свързан публикации. „Чувам някакви покани за диалог и в диалога да се решава истината. Според мен, диалогът трябва да върви преди упоритата манипулация, обратното е оправдание“, коментира президентът. Румен Радев подчерта, че няма нищо вярно в твърдението, че с наложеното вето и със сезирането на Конституционния съд за промените в Закона за държавната собственост, е блокирал инфраструктурни проекти.

„Това е физически и правно невъзможно. Няма спрени дела заради сезирането на Конституционния съд. Мисля, че медиите трябва да подхождат по-отговорно и към законите – да се четат по-внимателно и да се иска предварително мнение на експерти, а не да се слагат гръмки и манипулативни заглавия“, добави още президентът.

Tagged

2 thoughts on “Президентът Радев предупреди за поредна жестока манипулация. Вижте как пак са излъгали народа и са топнали него

  1. Чехлев 2 300 000 няма как да бъдат излъгани. Личи си, че си от герберсите дебили. Съдът обяви официално и то два пъти кой е лъжецът. Подвизава се на „Дондуков“ 1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *