Президентът Радев РАЗМАЗА евроатлантиците! НЕОБЯТНА Азия е естествен ПАРТНЬОР на България! Не ЕС и САЩ!

България отблизо

Вчера, без да се притеснява от Вашингтон и Брюксел, които всячески опитват да дестабилизират азиатския континент чрез конфликтите си с Русия , Китай,   Северна Корея и Близкия Изток, президентът Румен Радев откри в София фестивал на азиатската култура.

В поздравлението си към участниците българският президент изказа няколко „еретични“ мисли, от гледна точка на, така наречената, евроатлантическата „политкоректност“. Тези мисли, обаче, бяха в пълно съответствие с българските национални интереси. И с желанията и очакванията на огромната част от българското общество.

Най-напред Румен Радев заяви, цитиран от news.bg, че азиатския континент е необятен. И че неговата древна култура отдавна буди интереса на европейските страни.

Всички разбираме, че е прекалено дразнещо за Запада, президент на държава от Евросъюза да твърди на всеослушание, че има нещо по-голямо, по-древно, и като подтекст, по-мощно от САЩ и ЕС. Още повече, това изказване на ген. Радев кореспондира с неотдавнашното изявление на китайското външно министерство, което нарече Запада прашинка и много малка част от азиатския континент и неговите държави.

Ето защо, за тези неща евробюрократите предпочитат да не говорят. Но президентът Радев твърде малко се съобразява с Брюксел.

Ако беше само това, евроатлантиците може би щяха да го преглътнат. Но българският държавен глава продължи невъзмутимо да защитава националните интереси на родината ни.

Той заяви, че азиатският регион се е превърнал в ключов фактор за глобалното развитие на света. Защото играе изключително важна роля в икономическото развитие на света, във финансовата сфера, в политиката, мира, борбата с климатичните промени и т.н.

Това твърдение на президента, което на всичко отгоре е и вярно, съвсем вбеси слугинските еврокоректни медии. И те с половин уста и ръмжейки, предадоха думите на следващия политик – еретик. След Виктор Орбан и Милош Земан, този път това, за наша радост, бе българския президент.

Нещо повече. Румен Радев, с един замах, изхвърли евроатлантизма в кошчето за боклук. Нашият държавен глава заяви, че азиатските страни са естествен партньор на България, понеже ние сме мост и връзка между народите на двата континента.

Това вече едва ли ще могат да го преглътнат във Вашингтон и Брюксел. Защото означава, че ние вече не ги смятаме за важни партньори. И неоспорим факт е, че те сами са си виновни за това. Понеже вместо да ни помогнат, те непрекъснато се опитват да ни ограбят и унищожат. Затова , нека се сърдят на себе си, а не на ген. Радев.

И за да забие последния пирон, нашият държавен глава поясни, че страната ни отдава огромно значение и отделя много голямо внимание на укрепване и развитие на отношенията между България и страните от азиатския континент.

Трябва да добавим, че във фестивала участваха представители на Индонезия, Китай, Индия, Филипини, Пакистан, Палестина, Виетнам, Република Корея, Япония, Монголия, Иран и други.

Казано накратко, България постепенно, но неотклонно се връща към своите традиционни партньори и искрени приятели от азиатските държави и арабския свят. По простата причина, че вече и на слепците им стана ясно, че помощ от Запада не можем да очакваме. Защото той не само ни ограбва, но и ни превръща в мишена за  разстрел при евентуални бойни действия между Изтока в лицето на Русия и Китай, и Запада в лицето на САЩ и ЕС.

Само че повечето страни от ЕС, и не само от новите, но и от старите страни-членки, дори и от основателите на ЕС, отдавна не желаят да бъдат мишени и пушечно месо в евентуална конвенционална или ядрена война. Защото след такава война, живите ще завиждат на мъртвите, когато ги нападнат гладът, мизерията и хилядите непознати болести, които ще разяждат телата им.

Затова, добре, че е президентът Румен Радев, който дава глас на българския народ. За да се знае, че българското общество мисли точно обратното на онова, което говорят хора като Борисов и Цветанов.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Президентът Радев РАЗМАЗА евроатлантиците! НЕОБЯТНА Азия е естествен ПАРТНЬОР на България! Не ЕС и САЩ!

  1. Прекрасна информираща статия ! Благодаря Ви Г-н Македонски. Наистина надеждата ни е в политиката на ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ!!! Омръзнаха ни лъжливи и крадливи люде да ни управляват…ВКАРАХА НИ в много голямо безпаричие и високи цени зса сажаление ГОЛЯМИ ПРЕДАТЕЛИ на РОД и РОДИНА !!!!!!

  2. Супер, приятелю! Значи Президентът (на когото възложих надеждите си), започва да покрива очакванията ми. Много се надявам да устои на натиска на грантовете, на натиска на мразещите безпричинно, на седерастките формирования, за да успее да въдвори БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В ДЕЙСТВИЕ :). Тогава БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА, приятели 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *