Приятел на Борисов гушнал 34 милиона! Ето кой го разследва!

България отблизо
Поредно осветяване на задкулисието по най-мащабната , но неслучила се инвестиция у нас – за 1 милиард и 600 милиона долара направи Сашо Диков в последното издание на предаването „ЕвроДикоф“ по Евроком.
На светло излизат факти, които имат силата на „атомна бомба“ и са пряко свързани с премиера Борисов.

Става дума за провалената сделка за изграждането на така наречения „Лас Вегас на Балканите“ – увеселителен комплекс край София, с който пропадна най-мащабната инвестиция у нас от 1 милиард и 600 милиона долара. В друго предаване на Евроком – Дискусионен клуб „Седмиците“, политикът Александър Томов направи супер скандални разкрития по повод тема, започната преди седем месеца в предаването ЕвроДикоф.

 

В първото издание на ЕвроДикоф през април, разкрихме, че приятел на премиера Бойко Борисов е сключил консултантски договор с фирма на азиатския инвеститор Стивън Ло, който искаше да построи „Лас Вегас на Балканите“, край Равно поле, на стойност 1 милиард и 600 милиона евро. Стойността на консултантския договор е 34 милиона евро. Сключен е с бизнесмена Иван Саздов.

 

Саздов е завършил ВИФ и е шеф на тенис-клуба в Банкя. Тогава, самият Саздов в предаването ЕвроДикоф каза, че Бойко Борисов няма нищо общо с договора. Но днес,

 

Александър Томов, който доведе Стивън Ло в България, направи сензационно признание: „Двайсет дни след като дойде на власт, Бойко Борисов ме отстрани от проекта и посочи на инвеститора Стивън ло при кого да отиде. И там беше сключен консултантски договор за 34 милиона евро.“

 

Още през март Диков в официално писмо до прессекретаря на Борисов – С. Арнаудова – пита премиера за проекта, сделката и консултантския договор. Отговор до момента няма.

 

Ако това, което казва Александър Томов е вярно, нещата стават страшни, се каза още в “ ЕвроДикоф“.

Tagged

7 thoughts on “Приятел на Борисов гушнал 34 милиона! Ето кой го разследва!

  1. Всичката Мара втасала че ще строим увеселителен хазартен център на Балканитеь ТОВА Е БЕЗУМИЕ Хората нямат хляб да ядът , а ние се занимаваме с глупостите на ТИКВАТА

    1. Бена, този „увеселителен хазартен център“ нямаше да се строи за българите! А за чужденци, които да идват да си харчат тук парите! Като евреите от Израел например, защото там е забранен хазарта! Те и сега идват с тази цел, но ходят по хотелите, където има казина. Така че, това нямаше да е БЕЗУМИЕ, а щеше да е ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ с много добър ПРИХОД. Да не забравяме, че у нас хазарта има НАЙ НИСКОТО ДДС, сравнено с другите стоки и услуги. Което пък щеше да е плюс за собствениците на този център.

      1. ТОЧНО ТАКА…ОСВЕН В ИЗРАЕЛ , И В ТУРЦИЯ СЪЩО Е ЗАБРАНЕН ХАЗАРТА И ЗА ТОВА ТУРЦИ КУПИХА ХОТЕЛА НА ГАРАТА …..БЕШЕ „ПРИНЦЕС“ …

  2. Щяха да си харчат порите тук, но те нямаше да отиват в хазната. Колкото отиват и от Националната лотария. Ще пълнят джобовете на олигарсите.

  3. Ако изнесеното съдържа факти, то защо не е сезирана прокуратурата, защо не е потърсена спешна помощ от …., включително и Италианската мафия?В Румъния разследваха премиера, в Китай за 30 000 юана обезглавиха министър…. Какво ще се случи в България? Вероятно разследващите журналисти ще изчезнат и тишинааааааа, пред погледите или участието на мафията от Брюксел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *