Протестиращи на бунт, затварят магистрали, вижте как им отвръщат герберските подлоги!/СКАНДАЛНИ СНИМКИ/

България отблизо

Протестиращи от 5 града тръгнаха да атакуват автомагистрала „Тракия” през нивите в старозагорско.

Недоволните излязоха на протест за поредна неделя срещу ниския стандарт на живот и управлението на страната, предаде БГНЕС.  Стотици протестиращи от Сливен, Ямбол, Нова Загора, Казанлък и Стара Загора се събраха в новозагорското село Езерово, където полицията не им разреши да блокират международния път Свиленград – Русе.  Недоволните заобиколиха полицията и тръгнаха през нивите, за да стигнат магистрала „Тракия” с идеята да я блокират.

Преди това всички протестиращи бях спирани от полиция и жандармерия за проверка на лични карти. Има написани десетки протоколи с предупреждения да не се участва в протестите и да не се нарушава обществения ред. Това разгневи още повече хората, които водиха ожесточени спорове с органите на реда.  На самата магистрала „Тракия” са съсредоточени много представители на силите на реда, в кордон строените униформени чакат с лице към нивите появата на протестиращите граждани.

Десетки са спрените в аварийното платно полицейско коли. Очаква се протестиращите да излязат на пътната артерия при разклона Нова Загора – Раднево. В същото време полиция и жандармерия не дадоха на близо 40 човека в Благоевград да не блокират главен път Е-79 при шестия протест в града. Протестът тръгна в 12:30 часа като автошествие от Югозападния университет след дълги разправи с полицията и представителите на общината. Причината – демонстрантите искаха да минат по Е-79 до кв. „Струмско”. Те опитаха на своя глава да блокират международния път, но бяха спрени от автомобили на полицията и униформени преди изхода на града.

Според БГНЕС е имало спречквания, но без сериозни физически сблъсъци.

А ЕТО КАКВО КОМЕНТИРАХА „БУДНИ БЪЛГАРИ“ В САЙТА БЛИЦ:

„Гамени.Платени протестъри.“

„Хубаво време; 2. Колкото щеш кофти мат-реал, предимно от продажни безделници, всякакъв цвят кукувици и алчни кресливи майки на деца-касички, 3. Бол кинти от организаторите – (ще си ги върнат, като дойдат да крадат резерва, заедно с резаните кьопек-хюмнета); 4. За кво се „протестира“ няма абсолютно никакво значение, важното е да се друса джанката, па каквото падне – все е кяр …“

„От пет града , само 10 мутри !!! Много са ви недоволните!“

„Бой по манерката и ще се прибират. Ще се научат дали да блокират другия път магистрала“

И прочие, и прочие, и прочие!

Цяла Франция протестира.

Испания също започна.

В България недоволни със знамена излизат в градовете и по пътищата, а пратени тролове лаят до скъсване в социалните мрежи.

Това ли е България?

И кои са платените?

Снимки: БГНЕС

Tagged

4 thoughts on “Протестиращи на бунт, затварят магистрали, вижте как им отвръщат герберските подлоги!/СКАНДАЛНИ СНИМКИ/

  1. Едните са от народа, а другите 300 хиляди са от държавната и общинската администрация, които са верни подръжници на ГЕРБ , защото получават заплати , бонуси от ГЕРБ, освен това често от подкупите които взимат си заделятъ тлъст комисион, останалото отива към ГЕРБ!

  2. ГЕРБ е държавна партия , клиентелистка , мутренска партия . Всички които имат облаги от ГЕРБ са преданни, разделение на обществото .НАП не гони хората на ГЕРБ, занимава се с изправин и ли дребни нарушения . Тормоз от 11 г. Фашизъм-комунизъм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *