Протестът днес тръгва с огромна лъжа! Вижте срещу кого е насочен и кой излъга народа!

България отблизо

Животновъди и фермери решиха да протестират днес пред Министерския съвет с искане за сваляне на правителството. Причината? Изкланите животни заради имагинерна чума в Странджанско.

Този път решиха да се присъединят и други съсловни организации, да се включат и инвалидите.

И властта се уплаши. Няма по-страшно от това да посегнеш на най-милото на хората – поминъка им. Тогава те се вдигат. Притиснати са до стената.

Но „мозъчният тръст“ на България, знаете кой, реши нещо друго. С огромна манипулация да обърне протеста и да го насочи срещу най-невинния в цялата ситуация. Президента на България!

Още от сутринта вчера по разни фейк и придворни сайтове тръгна безумната новина, че президентът Радев ще участва на протеста. „Не мога да присъствам в качеството си на президент, но ще дойда като гражданин!“   

Тези негови думи обиколиха мълнееносно Мрежата и хората започнаха да ги повтарят като мантра. Защо? Троловете, за да изпълнят задачата си и да нахъсат народа, че Радев ще е на площада, а обикновените хора, защото отчаяно се нуждаят от водач и спасител. Организаторите пък използваха неочаквано падналата им въдичка, за да привлекат повече протестиращи. Те нямат нищо против да използват името на Радев за собствена изгода.

И само един процент разумни люде запитаха – кога го е казал това президентът и пред  коя информационна агенция. Има ли интервю, защо не е цитирано, защо няма видео. Защо даже в официалната страница на президентството такава информация липсва.

Много просто.

Липсва, защото не я е казал.

Липсва, защото ако един прездидент поведе народа срещу законната власт, това означава държавен преврат! Това означава скандал, който ще отекне в цял свят и ние от привидно демократична държава ще се превърнем в политически нестабилна на ръба на тоталитарна. Или най-малкото ще предстоят служебно правителство и нови избори. Или искане за импийчмънт на президента.

В момента никой не е готов за избори, а хаосът в страната не е цел нито на Радев, нито на Борисов.

И докато Борисов се крие, защото ще му искат оставката, то Радев  ще го отнесе заради него. Обещал, подмамил народа да се бунтува и не отишъл! Какво по-голямо основание от това тълпата да се обърне срещу него?

От вчера валят хули срещу него. 5-те хиляди доказано платени хора на Цветанов са пред компютрите и разкостват президента парче по парче. Отново валят думите „обикновен шофьор на самолет“ до „мъж под чехъл“ и безгласна буква.

Целта е ясна. Радев има одобрение над 55 процента, а Борисов малко над 30.

Една такава партенка, че ще отиде на протеста, а после протестиращите ще се окажат излъгани, цели точно да му бъде сринат рейтинга, да бъде овалян в калта и разпнат от „възмутени граждани“, които го чакали да дойде, но той не дошъл.

Ще се възмутат и лековерните, тези, които повярваха на  всички фалшиви информации и папагалски повторени призиви, че Радев ще поведе нацията. И даже сами започнаха да ги разпространяват.

Станахме жертва на една огромна лъжа!

Ставаме свидетели на активно мероприятие, чиято цел е авторитета и рейтинга на президента.

И колкото тук да пишем истината, народът вече е излъган. Той чака Спасителя. Чака го пред лаптопа си, чака го пред клавиатурата, само ентусиастите на площада.

И като не го види, ще настъпи всеобщ вой и разочарование.

Този път акцията по омаскаряването беше проведена блестящо!

Цецко беше цяла седмица на инструктаж в САЩ!

Жалко за народ, който се вързва на подобни „новини“.

Жалко за народ, който отказва да мисли и е готов да повярва на всяка манипулация!

Жалко за демокрацията, в която вярваме, че живеем.

Щом така лесно ни водят за носа, скоро няма да я доживеем.

А докато „стачкуваме“ пред компютрите и внуците ни няма да я доживеят.

Наистина жалко!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

3 thoughts on “Протестът днес тръгва с огромна лъжа! Вижте срещу кого е насочен и кой излъга народа!

  1. Отрежи главата на змията, за да спре да съска! Така е казал в миналото народа и са били много прави!

  2. Уф! Аман от „политици“ в тая държава! Те са навсякъде и всеки с политика се занимава, ама както се вижда само за да се докопа до нещо, да печели от „политическата си дейност“! Вместо да се хване да работи, за да е истински полезен за себе си и за обществото от което и той е част! На това отгоре няколко милиона роми в България и те все критикуват, все кусури търсят и те развиват политическа дейност като искат да смъкнат властта и те да ръководят държавата според техния си начин на мислене! Абе я се разкарайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *