Проф. Константинов шашна с въпрос: Идиоти ли сме в тази държава?

България отблизо

„Някои идиоти преди 25 години източиха водата на София. Подобни неща се случват и в момента и ще бъдат направени опити да се източи и малкото останала вода в язовирите.  Това предупреди в ефира на БНТ политическият анализатор проф. Михаил Константинов.  „Ние идиоти ли сме в тази държава, или само така изглеждаме?“, възмути се експертът.

„Човешката глупост е неограничена. Министерска оставка не решава проблема. Не му завиждам на този, който ще стане министър сега. Трябва да се разкарат калинките и калинчовците.

Не знам кой трябва да стане министър сега, но трябва да се приготви да си сложи главата в торбата и да каже на хората си да търсят подземни води“, смята проф. Константинов.  „Ако тръгнат да падат глави, няма да бъдат само на правителството. Не ни чакат леки времена, промените в климата са факт“, предупреди още той.

Странен въпрос от един социолог, който години наред ни убеждаваше колко сме добре, как ГЕРБ са незаменими и колко добре ни управляват.

От човек, който всеки ден излизаше по телевизията е промиваше мозъци, а сега ни пита станали ли сме вече идиоти, или сме си такива по рождение.

Вместо да излезе с конкретни факти кой ще направи тези опити за източване на останалите язовири, той се грижи пак за душевното ни здраве.

Поне не смее да цитира любимата си партия, защото тези, за които пита, явно са там.

Но пък дълбоко намеква никой да не посяга към властта, понеже няма да се справи с кризата и калинките.

С две думи вотът на недоверие няма да мине и не трябва да мине, защото вече никой не може да оправи България.

Ако наистина сме идиоти, ще му повярваме и на това.

Саме че не сме!

Tagged

2 thoughts on “Проф. Константинов шашна с въпрос: Идиоти ли сме в тази държава?

  1. ДОНЬО ДОНЕВ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ ПОКАЗА ЧРЕЗ МУЛТИПЛИКАЦИЯ КАКВИ СМЕ чрез „филмчето Тримата глупаци“ сега един от тези герои смее да ни нарича идиоти ,преди 10 г. един друг герой от филмчето ни нарече „Лош човешки материал“ то че не сме стока спор няма ,но СТИГА ВЕЧЕ ,то поголеми от ГЛУПАЦИ няма как да станем !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Тоя Михаил Константинов с малкото име Професор за какви климатични промени ми говори?
    Изминалата/предишна зима беше с доста валежи.
    Пролетта също беше напоителна.
    И за разлика от предишни сухи лета, това беше много по-мокро…
    Есента също си беше влажна есен…
    Та не климата, не неграмотни калинки(и такива има), а далаверите и алчността на властта и нейните олигарси са истинската причина.
    Бих възкликнал като Ян Хус срещу професора-калинка: „O sancta simplicita!“…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *