Проф. Румен Гечев разкри: Циркът със субсидиите преследваше определена цел! Ето каква е тя!

България отблизо

Днешният ден ознаменува пълния крах на Борисов и напъните му за антидемократични промени във финансирането на конституционно определената политическа система на България.

Това каза пред журналисти народният представител от ПГ на „БСП за България“ и член на Бюджетна комисия проф. Румен Гечев във връзка с отлагането на точката за намаляване на партийните субсидии, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Ние приведохме аргументи, че това, което предложи г-н Борисов и разпореди на българския парламент да бъде осъществено, са антиевропейски решения, антидемократични решения, които стреснаха и собствените му хора“, припомни проф. Гечев.

Според него въпросът е дали това е отлагане или приключване.

„Според мен нещата отиват към приключване, а не към отлагане. Отлагането най-вероятно ще бъде безкрайно и докато върви отлагането, ще кацнат едни F-16, които ще бъдат произведени след 4-5 години и българският народ ще плати 2,2 млрд. лв. Цялата пушилка беше заради впрягането на българския народ да плати 2,2 млрд. за чертежи. Това беше целия цирк, ако не сте го разбрали – вече го знаете“, допълни още проф. Гечев./epicenter.bg/

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *