Пъклен план! ГЕРБ сваля президента от власт! Вижте какво предстои!

България отблизо
Даден е ход на кампания, която цели  пълното дискредитиране на държавния глава Румен Радев.
През следващите месеци той непрекъснато ще бъде атакуван, ще бъде обвиняван в държавна измяна, в  действия срещу нацията е даже в корупция. Ще се следи всяка негова стъпка,  всяка негова дума и даже ще бъде сложено под прожекторите семейството му.
В ГЕРБ е създадена специална група, която планира и диктува тактиката и стратегията по „детронирането“ на президента. А придворните медии също са инструктирани как да действат във всеки момент.

Това разкрива сайтът  Фрог нюз, който посочва като свои източници  хора от обкръжението  на Цветан Цветанов.  Разбира в цялата схема е посветен и Бойко Борисов, но той иска да стои отстрани и да не се замесва в конфликта, затова го е поверил на втория човек в партията.

Доста от активистите на ГЕРБ  знаят какво се случва и защо се води война, но не смеят да говорят пред журналисти, даже в интервюта наричат нажежената обстановка – леко напрежение.

Причината за войната по всички фронтове е ясна. В момента Радев е единствената алтернатива на управлението и то много сериозна алтернатива, защото е подкрепен и от народа.

Авторитетът и твърдостта на Радев да защитава принципите на демокрацията и страната си,  застрашава сериозно властта на Борисов, Цацаров, Пеевски и Цветанов – кръгът, който владее България на всички нива без президентската институция.

Според източниците на Фрогнюз, през  следващите дни и седмици в публичното пространство ще бъде непрекъснато въртяна  информацията, че президентът работи зад гърба на народа и  се опитва тайно да създаде партия или движение, чиято цел е  да бъде свален  Борисов от власт. Това ще възмути привържениците на ГЕРБ и огромната армия негови чиновници и те ще бъдат принудени да се съпротивляват в социалните мрежи и да увеличават напрежението.

Радев ще бъде жестоко  атакуван, че подкрепя  Русия, а като причина ще се изтъква  посещението му в Москва през май и срещата с Путин. Ще се рисуват грозни картини, че президентът работи за излизането ни от ЕС и НАТО, ще се внушава на работещите извън страната ни, че вече няма да могат да работят, ще бъдат изгонени, пазарът на труда ще се стесни, ще се въведат визи и България ще изпадне в международна изолация. Това ще изплаши хиляди българи, които са намерили препитание в странство. И те ще отдръпнат подкрепата си към Радев.

 

В момента на много  служби е разпоредено да не дават  никаква информация на  президента, или да я бавят. Става дума за  Държавна агенция „Разузнаване“ (ДАР), която още през 2015 година премина  на подчинение на премиера Борисов, макар че по закон работата на разузнавачите и националната сигурност трябва да са към президентската институция.

Президентът в момента няма достъп и до работата на ДАНС. Борисов искал да се докладва направо на него.

 

Чрез НСО пък първите в ГЕРБ  следели всяка стъпка на президента, къде отива, кой идва при него,  с кого и къде се среща. Подава се информация дори за съпругата на държавния глава и тя често става жертва на медиите например заради нова прическа или официален тоалет за среща, който се представя за адски скъп и нелеп. Следи се всяка нейна стъпка във Фейсбук, заради което тя спря да влиза в профила си. Реже се всяка инициатива президентшата да помогне на жени в беда, или да създаде своя благотворителна организация.

Впрегнати са всички сили и служби да се дискредитира президента, даже се докладвало в чужди посолства за действията му.

Всичко това се върши, за да не падне ГЕРБ от власт.

Тази акция е в действие още от края на миналата година, но засега ефектът е нулев.

Цветанов не е постигнал нищо съществено, ако не броим факта, че вместо да падне, рейтингът на президента се вдига.

Затова и на тайно съвещание е взето решения за по-крути мерки.

В цялата схема заговорниците не са предвидили само едно обстоятелство – народът обича Радев и не иска повече Борисов да го управлява!

А това няма как да се промени!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Пъклен план! ГЕРБ сваля президента от власт! Вижте какво предстои!

  1. За свалянето от власт на президента Радев се заговори още,забележете,непосредствено след първия тур на президентските избори от едно клакьорче на ББ ,което сега е зам.министърче на Ек.Захариева.Това клакьорче
    се казва Георг Георгиев и винаги ръкопляскаше на „ВЕЛИКИТЕ РЕЧИ “ на ББ пред журналистките от трите телевизии.Нищо чудно няма в това,чеЦв.Цв.ще направи всичко възможно Президентът Радев по най- подлия начин да бъде свален от поста ,който достойно заема.Борисов и Цветанов не могат понасят по-умни и грамотни личности да са начело на държавата. ХОРА,ОПОМНЕТЕ СЕ И ВНИМАВАЙТЕ.Недопускайте това да се случи.

  2. Голяма фантазия ,голямо нещо! Само за простовати хорица които гласуваха за него,я кажете по добре какво свърши този човек освен да се излага ,апосле ГЕРБ му е крив и искал да го сваля от там където не му е мястото ! Той сам се дискредитира защото не е грамотен за този пост! Хайде със здрав не ви вярвам !

  3. Ех Галя, Галя, Щом Радев „не е грамотен за този пост“ то ми е бедна фантазията да си представя къде ще сложиш Борисов, с неговата „грамотност“…..

  4. Простичко е. И с невъоръжено око се забелязва, че президентът винаги е добре информиран, а това няма как да стане, ако в специалните служби нямаше достатъчно честни хора, които да работят за него. Явно е, че от пъкления план няма да излезе нищо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *