Разкриха страшна тайна на ГЕРБ! Вижте в каква световна завера са забъркани!

България отблизо
В момента се провежда антинатовска кампания. И  тя се подкрепя от ГЕРБ!
ГЕРБ легитимира тази кампания, защото се прави, че не вижда, че ген. Решетников е тук.
Това заяви в интервю за сайта  Фрогнюз  Методи Андреев, депутат от 43-тото Народно събрание.
Сами знаете, първо част от Обединените патриоти, после и Марешки призоваха България да напусне НАТО. Вторият даже поиска референдум!

Какво направиха ГЕРБ? Нищо! В момента те  само на думи защитава евроатлантизма. Мълчат и пазят коалицията си с Волен Сидеров, за да не паднат от власт. Буквално легитимират своето бездействие по отношение на амбициите на „Атака” и на „Воля” и си затварят очите.  ГЕРБ насърчава  вредното влияние на тези  партийки в българския политически живот, за да осигури собствения си комфорт.

 

В предишния парламент Борисов беше ербап и  заяви, че разпуска народното събрание, понеже било ненормално в коалицията да има хора, които били едновременно в опозиция и във властта. Сега прави точно обратното. Той  дава трибуна на най-ретроградните пропутински сили в България, тези,  които са против нашия евроатлантически избор и на всичкото отгоре е в коалиция с тях! Това нормално ли е, освен ако и той не иска тайно същото, попита Андреев.

Той казва: „Аз съм против тяхната теза”, но не прави нищо, за да ги махне от политиката. Даже управлява с тяхна подкрепа.  Истината е, че ГЕРБ се е снишил, защото изобщо не е евроатлантическа партия, а е партия на олигархията,  партия на  обществените поръчки, партия, която е затънала в корупция. Партия, която си гледа личния интерес, а не народния. Народът ни иска  европейско развитие, категоричен бе Андреев. Но го спира…ГЕРБ. Като толерира „Воля” и „Атака” със своето бездействие и своята неуверена и  нестабилна пронатовска и проевропейска позиция.

 

Бившият депутат издаде още нещо. ГЕРБ е партия на схемите! Доказателство за това било наглото изказване на Владислав Горанов пред еврокомисаря Вера Йоурова. Тя поиска  да се обвърже разпределението на еврофондовете със закона, но  Горанов заяви,  че е против. Така призна, че у нас не може да има върховенство на законите и правото, а само на партията му.

Най-тежкото обвинение на ексдепутат бе и че сме твърде меки с Русия. Той даде пример със Сърбия.

Когато НАТО бомбардираше Сърбия и някои български граждани бяха против това, Иван Костов и Петър Стоянов бяха политици на място и  подкрепиха коалицията на НАТО и без да сме негов член. Те забраниха на  руските самолети да минат през България и да защитят Сърбия!

Направиха правилния избор, въпреки несъгласието на народа.

Сега  ГЕРБ няма ценностен избор, няма ценностна система, има само лични интереси и нещо друго!

Работи срещу НАТО и ЕС, в полза на Русия!

Прав ли е Андреев?

Нашият коментар на думите му е…мълчание!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

6 thoughts on “Разкриха страшна тайна на ГЕРБ! Вижте в каква световна завера са забъркани!

  1. Не вярвайте на нито една дума на политиците! Те разиграват този театър за наивниците! В театралния персонаж ролите им са на противници, а в действителност служат вярно на едни и същи господари – САЩ и ЕС.

  2. България Троянски кон ли е в ЕС?
    Като подари Борисов куче на Путин,с това каза,че ще му служи вярно както кучето е вярно на човека?

  3. Не е прав Методи Андреев с призивите си да не се зачита мнението на народа. Все пак държавата изначално е създадена от народа и в името на неговото добруване, нали!!!

  4. „Не е прав“ Тоя и цялата престъпна шайка от така наречените Демократични сили трябваше да са в затвора за унищожаването на селското стопанство и заводите построени на наш гръб вместо да плещи глупости .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *