Ренета Инджова предрече тежки дни за Румен Радев! Ето какво ще му се случи!

България отблизо

Ако президентът продължи да търси истината за българската политическа система и да задава неудобни въпроси публично,  го очаква погром.

Това прогнозира екс служебната премиерка  Ренета Инджова, която успя да се вмести за кратко интервю между актуални красавици, политици-пеперудки и водещите на „Гласът на България“ в иначе уж актуалния обзор на седмицата по бТВ.

Отлично  познавам прийомите на българската власт в момента. Думите на Радев успяха да засегнат много хора. И той трябва да се готви за война. Според мен капаните, шантажите ще са непрекъснати, ще му се поставят клопки, ще му се преиначават думите, ще се канят в студиата специалисти да внушават какви безсмислици говори, ще има силен натиск върху общественото мнение и всякакви манипулации. Всичко, което е в арсенала на властта, ще бъде употребено срещу него.

Дори вие, журналистите, ще бъдете принудени да изкривявате истината, да давате много време за празни приказки и малко по същество, ще режете хората, които искат да защитят президента, ще им давате като на мен само 10 минути ефирно време, ще ги прекъсвате, ще спорите с тях, защото иначе ще се разделите с работата си. Отлично познавам как работят управляващите в момента и на какво са способни, за да заглушат гласа на истината.

„Вероломното нападение над правителството, както определи  Борисов кратката реч на президента,  трябваше да има някакви правови последствия, обаче чухме само много думи и не видяхме нито едно нормално и законно действие.

Главният прокурор трябваше да се самосезира. Защото първо ставаше дума за престъпна схема и второ, защото фактите бяха изнесени  не от който и да е, а от президента на републиката.  Това обаче не се случи. И никой не се учуди даже, защото всички знаят,  че прокуратурата у нас е неработеща институция или ако заработи то е срещу правовата държава в услуга на определени лица и кръгове.

В друга  държава досега въпросите на президента към премиера щяха да бъдат разяснени вече и  прокуратурата щеше да даде отговор на народа. У нас такова нещо няма. Има мълчание и атака по невидимите фронтове.

Няма да е лесно на Радев. За мен той държи козове срещу Борисов и каза много малко от това, което знае. Като опитен стратег и генерал запази повечето факти за себе си. И ако го атакуват, ще им отвърне с тях. Приветствам смелостта му да се изправи срещу кръгове, срещу които никой досега не е посмял.  Крайно време беше някоя от институциите, а в случая най-добре беше да е президентът, да каже на глас истини, които всички знаят, но всички мълчат.

Мълчат и от ЕС, въпреки че са в НДК в момента. Те също не са чули, или се правят, че не са чули, че домакинът им, българския премиер, бе обвинен в корупция и то не от кого да е, а от българския президент. Държат се като съюз, който е паднал от отвъдното.

По същия начин се държат и българските медии. Нито една не покани Радев за интервю.

Защо?

Ренета Инджова зададе този въпрос, но всички знаем отговора му.

Знаем чии са телевизиите, знаем как се канят гости, кой одобрява поканените, как е ясно предварително какво ще говорят те.

Канят се едни и същи хора, те от своя страна повтарят като мантра едно и също и пак и пак. И когато една неистина бъде повторена сто пъти, тя заприличва на истина.

Права е Инджова.

Българският народ иска да чуе какво има да му каже президента.

Какво ще каже Борисов е ясно.

Ще отрича всичко до дупка и ще се хвали с магистралите и санирането.

Ще отрича и да има напрежение между институциите.

Да.

Напрежение няма.

Има чиста война.

И от нас зависи кой ще победи.

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

15 thoughts on “Ренета Инджова предрече тежки дни за Румен Радев! Ето какво ще му се случи!

  1. г-жа Инжова народа е с Радев Вдяхме и вас когато бяхте слжебен примиер,Нищо не напраихте за Българският народ.Може би сега искате да влезете наново в политиката затова сте с Бойко Борисов, но еда ли ще и огрее.

    1. Научи се вникваш в написаното,лесно е,само трябва да четеш ,защото пишеш обратно на това,което казва Инджова,аман,бе!

    2. МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО РАЗСЪЖДАВАТЕ ЙОРГОВ…МНОГО….МОЖЕ БИ НЕ ВИ Е ПОЗНАТ ХАРАКТЕРА И ПОСТЪПКИТЕ НА РЕНЕТА ИНДЖОВА..! И АКО НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТ, НЕ ДАВАЙТЕ КАТЕГОРИЧНОТО СИ МНЕНИЕ…….А, ОЩЕ ПО МАЛКО ГНУСНИТЕ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ !!!! ИЗЛАГАТЕ СЕ !

    3. Йоргов, ти въобще прочете ли статията? Твоят коментар е ярък пример за функционална неграмотност-можеш да четеш, но не схващаш смисъла на прочетеното.

    4. Не съм съгласна с вас. Доколкото разбирам думите на Инджова, тя казва точно обратното: президента е сам срещу мафията – държавна, правова, политическа. Днес те са ръка за ръка и на него ще му бъде много, много трудно да се бори със всичките взети заедно. Единствено народът, който в по-голяма та си част е зад президента и неговите действия може да помогне за изчистването ни от тази корумпирана власт во главе със ББ и ЦвЦв!!!

      1. Този Главен прок Гешев, защо не е образувал наказателно дело , задържал по стража виновните от МС воглаве с ББ за източванета на държавни, наши пари от бюжета 5 миларда , 1,5 . миларда , 12 милиарта , тука има тука няма милиарди . Ще чака да мине давност 9 г. като с приватизацията. и още …..

  2. А мене ме хваща страх. Хубаво е да слушаме знаещите, разбиращите, можещете, познаващите люде.
    Не напразно народа е казал “ не питай пътника, а патника.

  3. Това г-жа Инджова, го знае почти всеки българин. Въпросът е в това, че в установената „робска демокрация“ гласът на Народът не значи нищо, освен пари, пари… „Октоподът, както косвено описвате действащата власт, може да бъде унищожен само с радикални мерки, а не с говорилня. Както вече няколко пъти критикувах г-н Радев за липса на решителност, единственият начин за реален резултат беше:“..над жълтите павета, с два вертолета да…..всички копелета!“

  4. Президентът ни -Румен Радев вероятно ще е поредният българин, който ще претърпи „погром“, само защото казва Истината. Това ще е така , докато останалите българи се „снишават“ , надявайки се някой друг отново да се пожертва за тях. Този исторически лимит вече е на изчерпване и ако днес Българите отново откажат да се борят за бъдещето си, ще станат свидетели на собствения си заслужен погром, заложен от Природните закономерности.

    1. Президента Радев всички мошени , крадци и гер…жии не го обичат, а те са много -такъв ни е материала в БГ за съжаление. Борбата е безмилостна, не тават кокала , много са

  5. Телевизията,трябва да се забрани със закон,нооо тя обслужва мафиотското правителство и затова всеки български гражданин трябва да затвори телевизорите си или да ги изхвърля ,както съм направила аз , защото не искам да ми промиват мозъка ,да ме манипулират,да ме облъчват с отрова.
    Българи,това е един от начините да се противопоставим на мафията.
    Телевизията няма какво да ни представи,тя ни затъпява и унищожава.

  6. За първи път чувам български политик така обстойно и правилно да обосновава и коментира и най–важното да дава положителна оценка на всичко направено от Президента.Благодарим ви госпожо Инджова,вие доказахте,че милеете и честно служите на българския народ и достойно защитихте от лапите на герберистките хиени един честен и достоен за уважение Президент,обичан и подкрепен от повечето българи.Още веднъж Ви благодаря,бъдете здрава и все така защитавайте българския народ и страната ни.

  7. Обстановката в България изобщо не е спокойна ,голяма част от народа се вълнува само трябва някой да го поведе -Президента е прав и трябва да знае ,че голяма част от Българите го подкрепят . На страната на Правителството са недъгавата Администрация и част от Полицията .Медиите непрекъснато излъчват невярна информация ! Трябва само една искра и ще имаме гражданска война . Армията и и малка мобилизация на запаса и ще стане нечуван преврат където ,запаса или обикновения българин ще стовари отмъщението си – знаете към кои хора .

  8. Bravo , Gospojo Slavova , za komentara Vi , a sa6to i na Gospoja Indjova , za – viarno obrisuvanata situatsiia , i mnogo tajno, 4e se poiavi edin istinski 4ovek , balgarin , smelo da kazva istinata , no vednaga , glavniia GERB-eron , nadade voi ! Istiga sme se zalagvali , za EURO-na4alnitsite , i tiahnata spravedlivost ; te sa samo edna banda po – umni i po – hitri marzelivi EKSPLOATATORI , na6ata sadba ne gi interesuva , a samo bogatata ni teritoriia ( nahite balgarskite , EKSPLOATATORI , sa nai – tapite i nai – prostite , pladne6ki kradtsi , reptili ) ! Da zastanem do prezidenta si , i da go podkrepim !

  9. ПОГРОМ , НО НЕ И РАЗГРОМ ! НАРОДА СРЕЩУ ГЕРБ ! ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАШ БЪЛГАРИНО ? ТОВА Е ВЪПРОСА !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *