Ренета Инджова: Прокуратура ли? Всички българи ще платим от джоба си за къщите, терасите, магистралите и далаверите, виновните ще се покрият!

България отблизо
Селските райони винаги са били място за препиране на пари. Скандалите се изваждат по стар български обичай преди избори. След „Къщагейт”ще се заредят „Манастиргейт”, „Магистралагейт”, „Офшоргейт”. Това заяви в предаването „Тази сутрин” бившият служебен премиер Ренета Инджова.

Мислите ли, че когато проблемите във фонд „Земеделие” са толкова големи, нещо ще се оправи. Нищо подобно. Прокуратурата няма да направи нищо.

 

Европа ще си поиска дадените от нея пари. Остава да се реши кой ще връща откраднатото от нея. Ако тези, които са ги взели, напуснат страната, ние ще ги плащаме. Борисов иска да покаже нови проекти, за да изглежда, че парите са вложени.

 

Инджова коментира и предстоящия европейски вот: „Предстои да се реши екзистенциалният  въпрос дали България ще я има. БСП и ГЕРБ трябва да се разберат”.

 

Българите са изчезващ вид. На него му харесва да е жертва. Приели са съдбата да бъдат изчезващ вид. Делът на работниците е нищожно малък. Ще бъдем общество, в които ще има доктори, но няма да им сестри, ще има митрополити, но няма да има попове, ще има инженери, но няма да има изпълнители.

Tagged

3 thoughts on “Ренета Инджова: Прокуратура ли? Всички българи ще платим от джоба си за къщите, терасите, магистралите и далаверите, виновните ще се покрият!

  1. Хех! Правилно! Така е! Ама аз от колко години го разправям и пиша! Но, кой ли ми обръща внимание!? Всички май го дават разсеяни!… България отдавна се е циганизирала и както върви- все по- лошо ще става!

  2. Кога г- жа Ренета Инджова ще влезе в политиката? Нима е достатъчно да вижда истината, да е доказала, че може много повече и че е честен и принципен човек и само да гледа отстрани и да коментира? Г- жо Инджова, Ваш дълг е да приемете предизвикателството!

  3. На мен не ми харесва да съм жертва, а и предполагам на останалите. Но кажете, какво да направим, като в позицията на жертва ни поставят постоянно околните.
    То няма човещина, няма нормално отношение и подадена ръка.
    Постоянно някой обяснява, как политиците забогатели и крадели, а народът да плаща.
    Е кажете вие народът ли е поставен в това положение или някой друг със злобата си постоянно го поставя? Господ да ги накаже. Защото на мен ми писна животът ми мина в постоянни заплахи от тоя и оня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *