Ренета Инджова разтълкува целувките между Борисов и Меркел. Ще се шашнете какво пророкува!

България отблизо

Визитата на германския канцлер Ангела Меркел у нас беше  проверка на място дали всичко тук е точно, каза в интервю по Bulgaria ON Air бившия служебен министър Ренета Инджова.

Родната желязна лейди неочаквано се разнежи и додаде: „За първи път виждаме такова посрещане, не официална визита, а все едно  среща на двама души, които се уважават и имат топли приятелски чувства един към друг. Един мъж с красив  букет и гардове. Застанал достойно на летището. А това показва, че не се притесняваме, каза Инджова.

Да се притесняваме от какво? И ако не се притесняваме, защо толкова много гардове, та пиле не може да прехвръкне? Притеснение не е точната дума, но както и да е!

Целувките са израз на пълно съединение между двамата /а , стига бе!/ , обаче  цветята са предпоставка за една преграда“, продължи да разсъждава на глас експремиерката.

Ама, моля ви се, госпожо Инджова! Нещата във вашето изказване придобиха доста еротичен привкус, какво значи пълно съединение? Поне да бяхте добавили духовно, или политическо, та да посмекчите думите си, пък то излезе, че целувките са си такива, каквито двама влюбени си разменят, а не протоколни фриволности.

И защо цветята пък да са преграда? Напротив! Те рушат прегради и показват добро отношение и са израз на близост и уважение. Никой не си прави преграда от…букети. Но както  да е!

Изпълнена с демократичен плам, отдавнашната служебна премиерка стигна по-далеч.

Тя обясни, че идването на Меркел у нас по време, когато е само служебен премиер и когато политическото й бъдеще е още неясно, било страшно добър знак. /?!/

Според този знак на България й е отредена  ролята да направи среща на върха, на която Борисов  да доведе Ердоган. Точно това направи Меркел, като даде  мълчаливо си съгласие да предприемем тази стъпка, каза още Инджова и ни в клин, ни в ръкав предрече,  че страната ни я очакват  големи висоти.

Какви висоти?

Не обясни.

А беше толкова просто да не намесва букети и целувки, а да каже истината.

А тя е – Германия иска да използва България да извади горещите кестени от турския огън, а какво ще се случи с нас след това, на никого не му пука!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Ренета Инджова разтълкува целувките между Борисов и Меркел. Ще се шашнете какво пророкува!

  1. Посрещане :
    -Ей ти бузка,да ме цункаш!
    -Ах,какъв парфюм!
    -Оооо,какъв юнак!Чak дрънкаш!
    -Вечно моя!Aferim!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *