Родни атлантици изскочиха с истеричен призив: Сега е моментът да се отървем от Русия! Веднага да се демонтира Паметника на съветската армия!

България отблизо
Продължават руските хибридни атаки и опитите за фалшифициране на историята ни. Ако не беше съветската окупация и преврата на 9 септември 1944 г., действително нямаше да съществува тази тоталитарна държава-сателит, която се появи изпод ботуша на съветския окупатор и която беше управлявана от марионетния престъпен комунистически режим.

Това се изтъква в коментар на Атлантическия съвет на България, публикуван на страницата им във Фейсбук.

 

Според атлантиците, ако не беше окупацията, България още след Втората световна война щеше да бъде една нормална и просперираща европейска правова държава, най-вероятно съосновател на НАТО и Европейските общности. Тази България ни беше отнета. А с това и бъдещето на няколко поколения българи. Затова, насред тези хибридни руски атаки, сега е моментът България да сложи началото на края на символното наследство от 9 септември и съветската окупация.

 

Сега е моментът правителството и Столична община да демонтират паметника на съветската армия. Преди 30 години хората с надежда за промяна скандираха: „45 години стигат!“ Сега, 75 години след началото на окупацията, пред нас стои шансът да направим този 9 септември различен. В най-черния ден от съвременната ни история, на 75-та годишнина от преврата, да отворим процеса на демонтажа на монумента на съветските окупатори от сърцето на нашата столица! Това го дължим на децата ни и на светлата памет на избитите и репресирани от престъпния режим достойни българи!, пишат още от Атлантическия клуб.

Публикуваме призива без редакторска намеса.

Достатъчно е да се види кои са на снимката, кои са българските атлантици и коментарът е излишен!

Tagged

1 thought on “Родни атлантици изскочиха с истеричен призив: Сега е моментът да се отървем от Русия! Веднага да се демонтира Паметника на съветската армия!

  1. Коментарът не е излишен – коментарът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН! Не сега е моментът, а отдавна дойде моментът, в който т. нар. атлантици, вихрейки своя русофобски патос, трябваше да бъдат озаптени! Докога ще търпим тяхната наглост към историята българска и към братския руски народ?! Това не може и не бива да се премълчи – премълчим ли го, значи се присъединяваме към тях, към техния позор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *