Русия готви нов СТРАХОВИТ проект в Космоса! САЩ в паника! Вижте ТУК!

Свят

Британският информационен портал „Дейли Експрес“ съобщава, цитиран от „Полит Русия“, че изстрелването на най-новите руски военни спътници в орбита, ще бъде „триумф за огневата мощ на Владимир Путин“.

Става дума за серия руски спътници с двойно назначение, обединени под общото название „Меридиан“, които са разработени от руската компания „Информационни спътникови системи М. Ф. Решетньов“. Първият от тях трябва да бъде изведен в орбита още в началото на 2019 г.

Пускът ще бъде осъществен от космодрума „Плесецк“, посредством ракетата „Союз-2“, която е оборудвана с двигателен блок „Фрегат“.

Журналистите от „Дейли Експрес“ смятат, че Русия увеличава своя военен потенциал в Космоса, като разширява възможностите си за военно планиране и маневриране.

Пускът на серията спътници „Меридиан“ е особено забележителен, на фона на съобщенията за нов руски проект, който предвижда строеж на руска база на Луната. В рамките на този проект, на естествения спътник на Земята ще бъдат изпратени роботи, които да построят лунната база.

По думите на директора на Института за космически изследвания към Руската академия на науките Лев Игнатиев, тази програма е разчетена така, че огромната част от строителните работи на Луната да бъдат осъществени от роботите, преди още космонавтите да са пристигнали на Лунната база.

В какво се състои огромното предимство на такава база?

Много просто. Когато руската Лунна база бъде построена, тя ще може да държи под контрол цялото околоземно космическо пространство. Като при нужда, ще бъде в състояние да изважда от строя, спътникови системи на предполагаем противник.

При това, нито от орбита, нито от земната повърхност, някой  ще има възможност да обстреля или повлияе по друг начин на дейността на руската база на Луната.

Така, Владимир Путин и Русия получават пълен контрол и върху орбиталното околоземно космическо пространство, и върху пътищата за останалите космически планети в Слънчевата система.

Това на практика означава тотално господство на Русия в Космоса. Както и ликвидиране на всяка възможност на САЩ да нанасят „превантивни“, „мълниеносни“ и каквито там още си измислят ядрени удари.

По такъв начин, хегемонията на янките приключва завинаги. И САЩ или ще трябва да се разберат с Русия и Китай за създаването на Нов световен ред, или бързо ще се срутят като военна и икономическа сила.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Русия готви нов СТРАХОВИТ проект в Космоса! САЩ в паника! Вижте ТУК!

  1. Ако това го направят в близките години, преди Земята да е експлодирала-БРАВО!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *