РУСИЯ отвръща на УДАРА: Небесен АРМАГЕДОН очаква АНГЛИЯ! Вижте ТУК!

Свят

Мощни руски спътници-убийци се появиха в небето над Великобритания. В околоземна орбита се формира, нова, свръхмодерна орбитална групировка от спътници, която има задача да предотврати евентуална агресия на САЩ, Великобритания и съюзниците им, от космическото пространство.

Но сега, групировката се разгръща над Англия.

Това се случва, защото не само на хората в Русия, но и на всички хора по Земята, им омръзна опасната ескалация на напрежение, както и  абсолютно безпочвените, напълно недоказани обвинения по „случая Скрипал“, които Британия не престава най-нагло да подхвърля по адрес на Руската федерация.

На практика, Лондон се опитва, прикривайки се зад лозунгите за „солидарност“, да изфабрикува от нищото, нова спирала на Студената война между западните страни и Русия.

Но не е лошо, за самите британци най-напред, като се опитват да пакостят по всякакъв начин на Руската федерация, да се оглеждат с едно око нагоре, към небето. Защото от там може да им дойде голяма изненада. Съвсем неочаквана и неотразима за техните оръжия, които живеят още в 80-те години на миналия век.

Това е още по-наложително, заради факта, че бойното поле, освен на земята, вече започва да се разгръща и в Космоса. Американският президент Доналд Тръмп, подкрепян от английските си братовчеди, неотдавна заяви, по неговия ексцентричен начин, че САЩ разработват планове за милитаризация на околоземното пространство, които им трябвали, за да сдържат агресията на Русия и Китай.

Само че на Тръмп и на англичаните, би трябвало да им е ясно, че Русия е първата космическа сила в света. И че американци и британци все още купуват ракетни двигатели именно от Русия, която уж трябвало да сдържат.

И може би именно, за да покажат на САЩ и Великобритания кой е шефът не само на земята, но и в Космоса, през 2017 г. с помощта на ракетата-носител „Союз-2.1в“, бе изведен в орбиталния блок „Волга“, секретен спътник с кодовото название „Космос-2519“. След известно време, от тази космическа платформа, изведнъж се отдели и премина в свободна космическа навигация, така нареченият спътник-инспектор „Космос-2521“, като извърши определени маневри. Управлението на този спътник-инспектор се извършваше дистанционно от Земята.

Според замисъла на създателите си, тази спътникова група е способна не само да наблюдава конкурентните спътникови апарати. Тя е способна на много повече. Може да ги остави без навигация. Може да ги прихване и насочи в друго направление. Може и да ги унищожи, без никакви проблеми.

Ето защо тези спътници получиха прозвището спътници-убийци.

Изпитанията на секретните руски спътници преминаха успешно и завършиха преди няколко дена. Но те изключително много разтревожиха англичаните. Поради простата причина, че се извършваха точно над тяхната територия. И още защото поданиците на кралицата нямаха и най-малка представа на какво са способни тези руски космически апарати.

Според британския експерт по руските космически програми Филип Кларк, е възможно на борда на тази спътникова група да има множество оръжия. Възможно е да има неизвестни досега руски средства за радиоелектронна борба, които да изключат компютрите и електричеството на Острова и така да предизвикат небивал в историята на Англия катаклизъм, който ще парализира не само гражданската, но и военната сфера на територията на Британия.

Със сигурност, според Филип Кларк, тези спътници притежават някакви оръдия от протонен или друг характер. Но какъв е техния обсег на действие, засега никой не може да каже.

Възможно е да има и други видове оръжия. Но руснаците, които единствени знаят цялата истина, засега загадъчно мълчат. И именно това зловещо мълчание побърква войнолюбивите поданиците на английската кралица.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

7 thoughts on “РУСИЯ отвръща на УДАРА: Небесен АРМАГЕДОН очаква АНГЛИЯ! Вижте ТУК!

  1. Руските частично орбитални ядрени бомби, които висят над Британия и САЩ са достатъчни за ликвидирането на двете бандитски държави!

  2. Не е възможно спътник да виси над определена точка от земната повърхност. Геостационарните спътници са над Екватора и се въртят около Земята с период 1 денонощие. Те са на разстояние 35 786 km от определена точка от Екватора. GPS системата се състои от 24 спътника със сложно преплетени орбити, така че всяка точка от земната повърхност да се „вижда“ от 3 във всеки момент. Всяко GPS устройство изчислява местоположението си по това, кои сигнали от кои спътници в кой момент от денонощието „чува“. Спътниковите системи с военно предназначение са само за наблюдение и подслушване. Няма ядрени бомби в Космоса… в околоземното пространство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *