Русия предупреди НАТО: Ето СТРАХОВИТОТО послание!

Свят

Абсолютно нелогично, но военното присъствие на НАТО в Черно море се увеличава. Алиансът планира само след месец да проведе голямо многонационално учение с наименование „Морски щит“, в което ще бъдат задействани около 2300 военни, 21 кораба, 10 бойни самолета и една подводница.

В учението ще участват Румъния, Гърция, България, Турция, Испания, САЩ и Украйна. Натовският „морски щит“, е насочен срещу някаква измислена „заплаха“ от Русия. А това е  държавата, от която нито една от страните-участнички в учението няма никакви основания да се бои. За наше огромно съжаление в това „учение“ ще участва и България. По този начин българската върхушка извършва трето поред предателство спрямо Русия и спрямо българския народ. В Първата световна война върхушката беше срещу Русия, Във Втората световна – също, а сега и в започващата Трета световна война отново натикаха страната ни във военен блок, който иска да унищожи нашите руски братя. Ето защо, все повече хора в България започват да питат Борисов какво става с твърдението му, че иска да превърне българското черноморско крайбрежие в море на „лодките, платноходките и любовта“?!

На всичко отгоре, ръководството на Алианса заяви, че щяло да се погрижи да осигури на Украйна възможност да се движи безпрепятствено в руските териториални води на Керченския пролив. На тези откровени провокации и нагли действия в акваторията на Черно море, където НАТО и САЩ нямат никаква работа, бе даден твърд и категоричен отговор от експертите на Съвета на Руската федерация.

Членът на Комитета по отбрана към Съвета на Руската федерация Франц Клинцевич каза буквално следното: „Украинските или натовски кораби, които се опитат да навлязат в руски териториални води ще бъдат спирани отначало със средствата на граничната охрана. А ако не се подчинят на заповедите на граничарите, тогава ще се намесят специално обучени подразделения за бързо реагиране на руската армия. Действията на граничарите и спецчастите ще се ръководят изцяло от съображения за осигуряване сигурността и неприкосновеността на руските граници. Дипломация няма да има. Точно обратното. В нашите териториални води важат законите на РФ. И всеки е длъжен да ги спазва. В противен случай трябва да е наясно, че границите на Русия са надеждно защитени“.

Професорът от Академията за военни науки Сергей Судаков също предупреди войнолюбците от НАТО. „Ако искате да нахлуете на руска територия, трябва да премислите няколко пъти, готови ли сте да се подложите на смъртоносния огън на руската брегова охрана, който ще ви унищожи за секунди?! Русия иска да избегне възникването на военен конфликт. Но провокациите на Алианса станаха много. И на това трябва да бъде сложен край. Веднъж и завинаги. Нека всички знаят, че в Русия няма лошо охранявани граници, откъдето врагът може да проникне безнаказано“.

Тези заявления от хора, които са много високо в руската политическа и военна йерархия означават само едно. Времето на дипломацията е свършило. И сега е време на действието. Безкомпромисно и твърдо в защита границите и сигурността на хората в Руската федерация. И което е най-важното, компромиси няма да бъдат правени за никого. Нека отбележим още, че Русия не напада никого. Руските войски са в родината си. Нападатели са кучетата на войната от Алианса, които развяват бойни кораби, самолети и подводници край границите на руския Колос. Явно САЩ и Западът не са научили нищо от историята.

И сега искат да го научат на свой гръб и по най-трудния начин.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Русия предупреди НАТО: Ето СТРАХОВИТОТО послание!

  1. Ей сега е моментът част от учението да се превърне в истина.
    Трябва да пратят руските „Морски котки“ да си хванат някой плъх от потъващ кораб.
    Давай, Володя!

  2. Тоз който сее вертрове ще жъне бури-казва една поговорка ,еми да навлезат в територията РФ па да видат що е руски юмрук те ако си мислат че са богопомазани да влизат !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *