САЩ ни „успокояват“: Не се плашете, ще пазим България от руските РАКЕТИ!

Свят

Съединените щати не само заявиха самоубийственото намерение да нанесат ракетни удари срещу Русия, но и заплашват Кремъл по още един йезуитски начин.

Янките знаят прекрасно, че българският и руският народи са братски, славянски и православни народи, свързани от вековете с обща писменост, култура и традиции. И точно затова, на практика,  искат да поставят България в центъра на ответните ракетни удари, които Русия трябва да нанесе при евентуален конфликт със САЩ.

Ще попитате: Ама как така? Ами много лесно. И много коварно. Вижте сами!

Посланикът на САЩ в НАТО, Кай Бейли Хътчинсън наскоро заяви пред журналисти от Европа, цитирана от dnes.dir.bg, следното:

„Осъзнаваме, че България и Румъния се намират много близо до Русия и сме отдадени на работата с тях. Те са членове на Алианса, важни членове, които допринасят за него. Ангажирани сме с всички държави, които са близо до Русия и се тревожат за сигурността си. Работим с тях по всеки възможен начин, за да засилим отбраната им.“

„Засилването на отбраната“ на България и другите Източноевропейски страни се осъществява чрез обявената още през 2014 г. от президента Барак Обама, „Инициатива за възпиране на Русия“. А сега, САЩ и Евросъюза, въпреки някои търкания помежду си, отделят за тази „Инициатива“ десетки милиарди долари всяка година.

„Инициативата“ на Обама, цитирана от dnes.dir.bg, включва изграждане на летища, полигони, военни бази, натъпкани с ракети, с ядрени бойни глави, и други военни обекти. Освен това се предвиждат обучение и развитие на местните въоръжени сили, многонационални военни учения и създаване на специални подразделения за бързо реагиране.

Ето защо, изказването на американския посланик в НАТО, всъщност казва на Русия, че Щатите могат да нанасят колкото си искат ракетни удари от територията на България по територията на Русия, а Москва не може да отвърне, защото нейните ракети ще унищожат България.

А това ще стане по простата причина, че ако Руската федерация има надеждна защита срещу американските ракети, то България не само че няма такава, но няма и свястна противовъздушна отбрана. Ние ще бъдем размазани за секунди. А янките, които щели да ни пазят, само ще гледат отстрани и ще се смеят.

На всичко отгоре, изстрелването на ядрени ракети по Русия, от територията на България ще си е съвсем законно. И никой няма да може да осъди Борисов за това. Защото Министерският съвет преди няколко месеца прие национална отбранителна доктрина, според която Русия е враг на България.

Виждате ли, как всяко действие на Борисов, има своето логично обяснение, в контекста на усилията му да изпълнява безпрекословно антибългарските заповеди на ЕС и НАТО.

Ние, от екипа на istinata.net, много пъти сме говорили за безкрайното коварство на Запада. И ето ви сега, западното коварство в действие. Те се опитват да изправят двата братски, славянски народа – българският и руският един срещу друг.

Въпросът е дали ще допуснем това? Дали ще продължим да мълчим за ролята на натовските бази в България? Или ще се вдигнем като един, за да не допуснем да се осъществят намеренията на Борисов и НАТО?!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “САЩ ни „успокояват“: Не се плашете, ще пазим България от руските РАКЕТИ!

  1. Не знам какво още трябва да стане за да се събуди народът ни ! Цени се покачват-мълчим , журналисти се избиват -мълчим , докара ни да зависим за газ от Турция-мълчим ,доведе Натовски ракети- мълчим Заслужаваме си всичко !

  2. Как убийците във Виетнам и навсякъде по света, колонизаторите,ще ни защитят??? Достатъчно ни ограбиха чрез пионките си от ГЕРБ, ДПС и т.н.т. Нали искат да си изхвърлят за нищо не ставайте самолети, че и пре-скъпо. Тези професионални убийци ми ще ни защитават, дето служат на „новия световен ред“, съюз на унищожителните на човечеството??? Само безумен, би им повярвал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *