Сензационно разкритие: Ето как ГЕРБ отново спечелиха изборите! Фактите ШОКИРАТ!

България отблизо

В България всичко отново е наопаки. Според прогнозите на социологическите агенции, БСП трябваше да спечели, а загуби. ГЕРБ трябваше да загуби, а спечели. И то въпреки всички гейтове, афери и далавери. Значи, социолозите пак се „объркаха“.

Някои обясняват „внезапната“ победа на ГЕРБ, с намесата на Борисов в предизборната кампания. Но…знаем, че Вождът има над 60% недоверие сред гражданите в България. Значи неговото появяване в кампанията не би могло да повлияе положително. Освен ако, както казва Александър Симов, премиерът не е „развързал кесията, като плейбой в луксозен курорт“. Само че тук става дума не за неговата, а за държавната кесия. Тази, която уж е на всички нас. Точно затова президентът Радев не веднъж предупреди, че Борисов води предизборната кампания на ГЕРБ с парите на държавата.

Но в България това не се счита за престъпление. И главният прокурор Сотир Цацаров не се самосезира. „Неговата“ прокуратура не си мръдна пръста да провери дали президентът казва истината или – не. Пък и да беше проверила, сигурно щеше да излезе с фамозното заключение, че държавният глава се е заблудил. И Борисов е чист като сълза.

Други обясняват „внезапната“ победа на Борисов, с така наречената „широка периферия на ГЕРБ“. Каквото и да значи това. Но за каква „широка периферия“ да говорим при председател на партия и премиер, който промени почти всичките си министри, заедно със заместник-председателя на партията си Цветанов, заради далавери и корупция. Кой свестен човек в България или чужбина би гласувал за такава партия, която най-безцеремонно го ограбва?! Възможните отговори тук са два. Или няма свестни хора в България, или победата на ГЕРБ вони на изборни манипулации. Аз смятам, че в България хората са свестни.

Тогава какво стана на тези избори, че ГЕРБ отново спечелиха? Ами станаха изборни манипулации, в съчетание с това, че левите сили отново се разделиха. Партия АБВ отмъкна гласове от БСП. Стотици хиляди ляво и центристки настроени хора не гласуваха за БСП, понеже десните манипулатори и мейнстриймовските медии ги бяха убедили, че БСП е едва ли не най-лошата партия. Дори по-лоша от ГЕРБ. И никога, при никакви обстоятелства не трябва да гласуваме за нея. Това, разбира се, са глупости. Но дясната и герберската пропаганда разчитат точно на такива „глупости“, които да подмамят хората и да им внушат някакви абракадабри, само за да ги накарат да не гласуват.

БСП били партия на милионерите. БСП били крадци и такива, онакива…Само че всичко това не е вярно. Милионерите и крадците са при ГЕРБ. Разбира се, БСП не е идеална партия. Хората там не са ангелчета с крилца. Но истината е, че огромната част от хората в БСП се борят срещу статуквото. И не успяват да победят, точно защото, другите извън БСП, не им подават ръка.

Левите хора забравиха заветите на Хан Кубрат. А десните не ги забравят. И се обединяват. И имат на своя страна подкрепата на целия десен Запад. При това положение, дори да се появи нова лява партия, тя няма автоматично да спечели гласовете на гражданите. Защото срещу нея ще бъдат пуснати отново лъжи и манипулации. Ще излизат компромати. Ще се говори, че тези са нови, и гладни, и ще крадат повече.

Така че нямаме друг шанс, освен да се обединим. И борейки се заедно, да променяме и БСП, и себе си, и България. При това имаме примера на Владимир Путин и Русия. Руският президент неслучайно създаде партия „Единна Русия“. За да обедини усилията на целия руски народ. И ако последваме този мъдър пример, ние също няма да бъдем сами в борбата срещу статуквото. Защото велика и мощна Русия ще бъде с нас. Понеже ние сме изразители на същите традиционни ценности, каквито изповядва руският народ, президентът Владимир Путин и руската държава.

Само че най-напред трябва да се обединим. Всичките 80% български граждани, които искат промяна. И социална България. И развитие на българската, а не на чуждата икономика. И просперитет. И достоен живот. Само тогава ще станем могъща сила. И ще тръгнем срещу грабителите на нашата татковина. В бой последен.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Сензационно разкритие: Ето как ГЕРБ отново спечелиха изборите! Фактите ШОКИРАТ!

  1. Защо сте забранили да се копират текстове от статиите тук??? 🙁 За да изпъкне статията във Фейсбук, може да се копира част от текста, но това сега е невъзможно! Моля „Истината.нет“ да разрешите този дребен проблем! Благодаря ви!

  2. ИВО, ПРИЯТЕЛЮ, бЛОКИРАХА МЕ ЗА МЕСЕЦ, ЗАЩОТО ГОВОРЯ КАТО ТЕБ, А НИКОЙ НЕ ЧУВА…САМО ЦЕНЗУРАТА…И ТО ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!Защо ли???ТИ казваш истините,които трябва да се говорят и говорят, докато се осъзнаем,…пак грешки…до кога ли…или може би трябваше, за да се види кой е тук и там…надявам се и вярвам, че ще се оправим…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *