СЕНЗАЦИЯ от последните минути: РУСИЯ създаде СТРАХОВИТО, ново СУПЕРОРЪЖИЕ! Вижте КАК РФ стана БОГЪТ на ПОБЕДАТА!

Свят

Новата модификация на руския суперщурмовик СУ-25, вече е НЕУЯЗВИМА за всякакви зенитно-ракетни комплекси и друг вид атаки, както от земята, така и от въздуха. Тази изключително руска технология не съществува никъде другаде по света.

Трагичната гибел в Сирия, на летеца Роман Филипов, удостоен с най-високото звание „Герой на Русия“, повече няма да се повтори с никой друг руски пилот.

Истински ново поколение, неуязвими суперщурмовици СУ-25СМ3 влязоха на въоръжение в руските Въздушно-космически сили. Руската армия вече е владетел и бог на въздушния бой. На борда на суперщурмовика е монтирано ново радиоелектронно оборудване, което е изцяло руска технология и руско производство.

Модернизираната авионика позволява да се използват в боя много по-съвременни ракети, в това число и управляеми, а също така и високоточни, коректируеми авиобомби.

СУ-25СМ3, освен стопроцентово да поразява всякакви наземни цели, вече може да води и успешен въздушен бой. А такова нещо досега никой щурмови самолет в света не е правил. Новата руска модификация има широк диапазон на скоростите. Щурмовикът може да развива от 100 до 1000 километра в час, без да се отклони от зададения курс и при изключително висока стабилност на полета.

СУ-25СМ3, наречен от създателите си „Грач“, може да прелети почти 2000 километра без дозареждане, а таванът на полета му е десет хиляди метра. Особена ефективност тези самолети показват и в борбата с безпилотните летателни апарати. „Грач“-ите ги унищожават мигновено, парализирайки ги със средствата на радиоелектронната борба.

На борда на СУ-25 „Грач“ е монтирана и система за спътникова навигация ГЛОНАСС. Спътниковата система позволява да бъде установена и зададена крайната точка на полета с точност до десетина метра. Което означава, че дори в условията на намалена или никаква видимост, щурмовикът ще намери обозначената цел. И ще нанесе своя съкрушителен удар. В резултат на тези нововъведения, бойната ефективност на СУ-25 „Грач“ е увеличена повече от три пъти.

Но има и нещо много повече. Тези нови, щурмови, руски самолети получиха практически абсолютна защита от всякакви зенитно-ракетни комплекси, както и от ракетите „въздух – въздух“. И това стана възможно, защото в Русия успяха да създадат автоматични комплекси, които гарантирано защитават самолета или вертолета от всякакъв вид самонасочващи се ракети, подобни на зенитно-ракетните комплекси тип „Стингър“ или „Игла“.

Тези тайнствени автоматични защитни комплекси се наричат „Витебск“. Работата на комплекса се основава на тясно насочен и по особен начин модулиран светлинен лъч, генериран от непознат досега в световната практика източник. Когато ракетата попадне в обсега на действие на това излъчване, в нейната електроника се появява фантомен образ, който „мозъкът“ на ракетата възприема като основен. Затова тя се отклонява от първоначално зададения курс и се взривява някъде далеч от целта, която  е трябвало да порази.

Всичко това може да се стори на някого прекалено просто. Но все още никой в света не е успял да реши тази технологична задача. Нито пък да я доведе до стадий на широко военно или гражданско производство.

Освен тайнственият комплекс „Витебск“ на новите щурмовици „Грач“ е монтирана и система за радиоелектронна борба, която пък не позволява и на ракетите с радиолокационно насочване да намерят и ударят руските самолети.

Ето защо новите руски щурмови самолети „Грач“, нямат равни в света по своята огнева мощ и пълна неуязвимост от всякакъв вид ракетни и други, поразяващи бойната авиация, удари.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

7 thoughts on “СЕНЗАЦИЯ от последните минути: РУСИЯ създаде СТРАХОВИТО, ново СУПЕРОРЪЖИЕ! Вижте КАК РФ стана БОГЪТ на ПОБЕДАТА!

  1. Смешен си палячо! Турците свалиха същата бракма, сега манговците го катурнаха този…Ще видим следващият кога ще падне. Единственият начин да не ги свалят е да не ги вдигат във въздуха:)

  2. В тази статия не видях нищо ново и сензационно които другите изтребители (не руски) нямат от близо 10г насам. И това че са сложили ГПС системи в самолетите си чак сега – поздравления.. наистина. Крайно време беше при положение че вече всяка кола, телефон и още сумати техника от бита като часовници и очила го имат ( не руски естествено). Смешна статия. Не се научихте че Русия не може да прави коли, електроника и бойни машини, които да се конкурират със съвременните стандарти и опита го доказва отново и отново. Не виждам изобщо какъв е смисълът да се пускат такива безсмислени и излагащи статии.

  3. То тази статия трябва от Иво да е писана:). Кърти мивки както винаги:).

  4. БОЙКО ЩЕ ГИ ОПРАВИ.
    ТОЙ ПРАВИ ПАРАДИ ПО СЕРЙОЗНИ.
    КАТО НАПРИМЕР ЕСТОНИЯ.
    ПУТИН И МОСКВА. КАТО ГИ ГЛЕДАТ ТРЕПЕРЯТ.И БОГУ СЕ МОЛЯТ ДА ГИ ПАЗИ ОТ БАНКЯНСКИЯТ СУПЕР МЕН.
    В Ю ТЮБ ГЛЕДАЙ ПАРАД В ЕСТОНИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *