Сидеров гръмко се провикна: Ще направим ЧУДЕСА в България! Вижте тук!

България отблизо

Годината, в която влизаме ще бъде историческа за Европа. Тя трябва да реши каква иска да бъде. И каква ще бъде.

Това заяви в пленарната зала на парламента лидерът на Атака Волен Сидеров, цитиран от news.bg.

Лидерите на най-големите държави в Европа – Германия и Франция – се провалиха, изтъкна главният атакист.

През 2019 година той очаква силен сблъсък на глобализма и соросоизма с антиглобализма и здравите консервативни ценности. По думите му, не може да ни се проповядват идеологии, които не отговарят на традиционните нагласи на българското общество.

Атакистът посочи, че политици и депутати имат отговорността да посочат накъде ще върви България като се съобразяват мнението на суверена на властта – българския народ.

В новия Европарламент Сидеров иска да има отбор от хора, които да защитават интересите на България. А новият ЕС, според него, трябва да бъде „съюз на отечествата“, антиглобалистки съюз, където всяка държава свободно защитава своите интереси и не козирува на никого.

Ще бъдем ли наблюдатели от задния ред, или участници в промените, пита Волен Сидеров. Той настоя да сме участници и да не да си пречим. Убеден е, че ако не си пречим, България може да направи чудеса.

Предлагам през 2019 година да спрем да козируваме на Брюксел, настоя атакистът.

В национален план Сидеров очаква мерки за повишаване доходите на хората.

Хайде да бъдем по-самостоятелни през тази година, настоя Волен Сидеров. Това е годината, в която ще се явим на изпит ставаме ли за политици или не. Този изпит няма да има поправителна сесия, обърна се той към депутатите.

Волен Сидеров, разбира се е прав. Ние, по-точно правителството на Борисов  трябва да спре да се кланя на Брюксел и Вашингтон. Трябва да спре да изпълнява заповеди на чужди държави, които на всичко отгоре, убиват нашия народ и нашата държава.

ЕС или трябва да се превърне в обикновен икономически съюз на равноправни държави, които сами определят своите интереси и своята политика, или ще изчезне. Защото сегашното диктаторско поведение на Брюксел отблъсква дори и най-запалените еврооптимисти.

И ако се изпълни искането на атакистът да спрем да козируваме, да бъдем самостоятелни и да започнем да възраждаме България, това ще е най-хубавото нещо, което може да ни се случи през 2019 г.

Но как да повярваме на Волен Сидеров като той подкрепя правителството на Борисов и ГЕРБ, което стотици и хиляди пъти е доказало, че изпълнява само чужди заповеди? Да припомняме ли как Борисов се хвалеше в американското посолство, че спрял Южен поток и АЕЦ „Белене“. Да припомняме ли, че той не се гордее с това, че е направил нещо добро за страната, а се гордее с това, че двама папи го били погалили по главата и Западът го смята за „свой човек“ в България.

Може ли Борисов да спре да козирува, както иска Волен Сидеров? Според нас – не може. И не иска. Защото ако спре да козирува, ще трябва да сложи ред в държавата и да започне да възражда икономиката. А той не иска това. Понеже в хаоса му е по-добре. По-лесно се „усвояват“ средствата от държавния бюджет. И обръчите от фирми са доволни. И той самият е доволен.

Защо да се главоболи да прави икономика? Когато му е по-лесно да изпълнява убийствените за България, заповеди на чужди посолства и враждебно настроени към нас чужди държави.

Ето затова, и да искаме не можем да повярваме на призивите на Сидеров. Понеже те си остават само призиви. И нищо не могат да променят. И сигурно са предизборни трикове.

Защото Борисов и ГЕРБ са затънали до гуша в корупция и далавери, както неведнъж посочи президентът Радев. Затова и да искат, не могат да направят нищо добро за България.

Стоп! Обърках се. Могат да направят нещо добро. Да си подадат оставките и да се махат. Но едва ли ще го сторят. Докато не ги принудим.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Сидеров гръмко се провикна: Ще направим ЧУДЕСА в България! Вижте тук!

  1. Чудесата за България ще започнат ако се изметат и не се появяват повече на политическия небосклон шмекерите,които ни разкатаха фамилиите през всички години на така наречения преход.Смяна на системата,сегашния политически“елит“да отиде там където му е мястото при условията при които бяха Иванчева и заместничката й ,да ги съди международен независим съд…Много се размечтах ама това наистина би било чудо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *