Сидеров хвърли бомба: Джамбазки защо се прави на мъж, като…

България отблизо

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров чака да го убедят да се кандидатира за кмет на София. Това стана ясно от думите му в кулоарите на парламента. „Когато човек си прави планове, Господ много се развеселява, защото всичко е в ръцете на Господ Бог“, – така Сидеров отговори на въпроса дали слиза в битката за столицата.

Сидеров все пак не изключи тази възможност. Атакистът посочи, че когато се позволява да има гей-паради, трети пол и да има родител 1 и 2 и да се учат децата, че те могат да избират своя пол и да се предлага Стратегия за детето, значи че си паднал в капана на джендърството.  Този капан се подготвя отдавна, той ще влезе в Народното събрание, ако няма кой да оказва съпротива, да се бори с това, джендърството ще бъде прието, притеснява се Волен Сидеров. Според него гей парадите трябва да се правят на Витоша, не в центъра на София. Тези хора, които искат моята кандидатура, са хора, които държат на традиционното семейство и казват, че само аз ще се справя това, разкри лидерът на „Атака“.  Това (налагането на трети пол – б.р.) не е маловажен проблем, каза Сидеров.

Защо евродепутатът Ангел Джамбазки (от ВМРО) подкрепи Истанбулската конвенция, а тук се прави на мъж пред българските медии, пита националистът.

Той се заяде с Джамбазки, че се кандидатира за всичко и сигурно и за патриарх щели да го издигнат (ако има такава възможност – б.р.). Волен Сидеров тиражира в медийното пространство абсолютно груби, арогантни лъжи, веднага отговори Искрен Веселинов от ВМРО. Той е изненадан от раздвоението на личността у Сидеров. Разбирам личното озлобление, неговото чувство за неоцененост може би, но в края на краищата всичко е функция на делата, които ние извършваме, изтъкна заместник-председателят на ВМРО. Мога да изпитвам леко съчувствие към него, но не мога да търпя в медийното пространство да се тиражират абсолютно груби, арогантни лъжи, заяви още депутатът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *