Сидеров ще съди Валери Симеонов! Какво се случва в държавата ни?

България отблизо
Поставям на Валери Симеонов  кратък срок да се замисли, да се поправи и да се извини публично, че е обвинил „Атака“ в лобизъм! Ако не направи това, ще го съдя, защото уронва престижа на партията ни.
Това заяви Волен Сидеров днес на излизане от традиционното заседание на Министерския съвет, което според Борисов пък преминало в шеги и закачки. И свършило много правителствена работа.
Явно тази работа съвсем не задоволила Сидеров и той се метна срещу баш коалиционния си партньор и бивш пръв приятел.

На въпрос какво се случва с коалицията, Волен обясни :“Лесно ще намерим кой да замени Валери Симеонов“, но не издаде с кого точно ще го заменят незаменимото.

 

Сидеров се появи на  заседанието на правителството да оттегли демонстративно  закона за шума, който пък беше внесен от Симеонов. Атакистът лично обиколи морето и заяви, че пречел на туризма.

Ние ще  ще заменят лидера на НФСБ като вицепремиер, тъй като не изпълнява програмата на Патриотичния фронт, обясни Сидеров.

Припомняме, че това не е първият сблъсък между двамата.

Преди няколко години Сидеров нахлу с агитка в Бургас и направи митинг пред телевизия СКАТ.

За изборите враговете се прегърнаха, но сега явно не могат да разделят баницата.

Медиите също станаха разногледи. Едни пророкуват, че Валери си отива, други, че Каракачанов ще бъде изгонен, а трети вещаят крах на коалицията и нови избори.

Само придворните журналисти се опитват да ни убедят, че това са шеги и закачки и правителството е стабилно като Статуята на свободата.

Впрочем каква свобода?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

1 thought on “Сидеров ще съди Валери Симеонов! Какво се случва в държавата ни?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *