Симеонов СКОЧИ предизборно на Доган! Ето каква ТАЙНА разкри!

България отблизо

Народното събрание не бива повече да търпи такова пълно незачитане. Ние сме най-нагло рекетирани от една парламентарна група – тази на ДПС. 

Това заяви Валери Симеонов по време на дебатите в парламента върху текстове от Закона за вероизповеданията.

Според него, 8 милиона дългове са напълно във възможностите на Движението. А и Ахмед Доган можел да помогне на мюфтийството, защото народното събрание все още не знаело за какво са изхарчени тези 8 или 12 милиона от ръководителите на мюсюлманското вероизповедание.

Тогава, заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов му направи забележка да не говори за човек, който не е в залата, като имаше предвид Сокола.

Както си му е обичаят, Валери Симеонов не чака втора покана и веднага контрира. „Не съм убеден, че не е тук„, отговори лидерът на НФСБ и обясни, че той „духовно се рее в Народното събрание„.

Държавата полегнала пред ДПС и Ахмед Доган като му дала ТЕЦ Варна. Припомняме, че ТЕЦ „Варна“ официално стана собственост на почетният председател на ДПС Ахмед Доган. От 4 септември 2018 г. Доган притежава 70% от капитала на „Сигда“, която закупи ТЕЦ „Варна“ през януари, а промените са вписани в Търговския регистър. Останалите 30 % са на двете деца на министъра на транспорта в кабинета „Орешарски“, Данаил Папазов – Станислав и Ивелина, съобщава https://news.bg. Управители на „Сигда“ остават Данаил и Станислав Папазови, като преди сделката те притежаваха съответно 52% и 48% от някогашната държавна топлоцентрала.

Те пари имат, посочи с пръст той ДПС. ДПС командва парада в държавата, ядоса се Симеонов, цитиран от news.bg. Това не мога да приема, подчерта патриотът. А мюсюлманското вероизповедание било, както той го определи, „едни набучени джамии, в които никой не влиза„.

Дотук всичко е добре. Валери Симеонов има право да се ядосва. Но чак сега ли му дойде на ума, че Доган бил собственик на ТЕЦ Варна, а Борисов опрощава, по думите на Корнелия Нинова, 12 милиона лева дългове към държавата, на Главно мюфтийство?!

Ясно е, че това негово „възмущение“ ще трае ден до пладне, и по-точно до изборите, когато неговата партия може да се срути. Затова и разяреният „патриот“, който чак сега разбра как го преметнаха Борисов и ГЕРБ. Как го използваха и сега ще го захвърлят като употребена носна кърпичка. Защото той си свърши работата да отклони за известно време общественото внимание към своята личност. И повече не е нужен на ГЕРБ. А народът пък, не го иска повече в управлението.

Но такава е съдбата на хората, които не отстояват някаква кауза, а както се изрази самия Симеонов преди години пред телевизия „Алфа“, са в Народното събрание само за „постове и пари“.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *