Скотланд Ярд стана ЗА СМЯХ! Обвинява Владимир Путин но…Вижте кои са истинските отровители! Няма да повярвате!

Свят

Скотлонд Ярд отдавна загуби правото да претендира, че е наследник на знаменитите детективи Шерлок Холмс и Еркюл Поаро.

Това стана от момента, когато започна да изпълнява груби политически поръчки. И да си служи с шантажи и клевети. То не беше „българският чадър“, с който уж бил убит бившия британски шпионин Георги Марков, не беше делото срещу напълно невинния наш разузнавач Сергей Антонов, обвинен в опит за убийство на… папата. И още много други измислици и абсолютни лъжи.

Така е и сега в скалъпената от Скотланд Ярд и Тереза Мей афера за бойното отровно вещество „Новичок“. Най-напред то бе руско, сетне се оказа, че отдавна не се произвежда в Русия. Но…се произвежда в една британска лаборатория. Която на всичко отгоре се намира само на 500 метра от мястото, на което бяха отровени баща и дъщеря Скрипал.

Ще попитате защо толкова близко до британската химическа лаборатория? Само на 500 от нея? Ами много просто. Английските организатори са се страхували, че вместо да изпишат вежди, ще извадят очи. С отровите, които произвеждат британците шега не бива. Дори, когато им слагат руски имена. Момите англичанки вече в нищо друго не ги бива. Но производството на отровни вещества е тяхна запазена марка още от Средновековието.

Все пак, зациклилата афера за отравянето на Скрипал трябваше да получи някакво развитие. Защото и до ден днешен, никой все още не е виждал баща и дъщеря Скрипал на живо. След като ги отровиха в британския град Солсбъри.

И за да се отвлече вниманието от това, че двамата руски граждани Сергей и Юлия Скрипал вероятно отдавна не са между живите, английската полиция, по поръчка на своите правителствени господари, трябваше да скалъпи нова версия. Още по лъжлива и смешна от досегашните.

И затова изведнъж се появиха не един, а двама „отровители“ наведнъж. И, естествено това са пак руски граждани. Заподозрените от „храбрата“ английска полиция се казват Александър Петров и Руслан Боширов. Скотландярдовците се осмелиха да покажат и техни снимки. Само че в снимките нещо куца. И руските следователи веднага го откриха. Двамата „заподозрени“ се движат поотделно, но в един и същ коридор, и в абсолютно едно и също време. С точност до секундата.

„Умните“ полицаи от „Ярда“ обясниха това по най-безумния начин. Уж двамата „заподозрени“ били минали едновременно през един и същи коридор, по едно и също време.

Е, то бива съвпадения, но това идва малко в повече, дори на англичаните в социалните мрежи. Които открито започнаха да се майтапят с Тереза Мей и „смелите“ полицаи от Скотланд Ярд.

Един от ползвателите, продуцентът Майкъл Килиган направо заяви на своята страница, че Александър Петров и Руслан Боширов всъщност са английските актьори Пол Колинс и Джефри Филдс. Според него, снимките и видеото, които обвиняват двамата в отровителство, са били взети „назаем“ от излъчвания в Англия преди 20 години сериал „КGB Spy“.

И понеже аферата Скрипал малко се изтърка, освен новите „заподозрени“, трябваше да има и нови виновни. И хоп, в ролята на „виновен“ вече се появява не кой да е, а… руският президент Владимир Путин. Великобритания заяви, че „крайната отговорност за отравянето, била на… Владимир Путин. Понеже той командвал всичко в Русия. Това съобщи информационният портал .blitz.bg.

Официалните представители на руската държава Дмитрий Песков и  Мария Захарова заявиха, че такива обвинения са смешни и дискредитират британската страна. Защото за тях няма никакви доказателства, а само непотвърдени с нищо приказки за лека нощ. Двамата, цитирани от РИА Новости, призоваха британците да се свържат с руските правоохранителни органи и да представят своите доказателства.

Нищо такова, обаче не се случва. И по нашето скромно мнение няма да се случи никога. Защото Сергей и Юлия Скрипал, по всяка вероятност, вече не са между живите. И аферата се използва изключително за политически цели.

Така Западът използва хората за своите политически или икономически цели, а после ги захвърля на произвола на съдбата, като употребявани носни кърпички. И по един или друг начин те загиват, защото са се превърнали от живи хора в „неудобни свидетели“. Толкова се цени животът на запад.

А Владимир Путин просто се надсмива, заедно с целия свят, на комичните напъни, с които Лондон иска да обвини Русия. Но обвинява само себе си.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Скотланд Ярд стана ЗА СМЯХ! Обвинява Владимир Путин но…Вижте кои са истинските отровители! Няма да повярвате!

  1. Твърденията на английската крава Тереза Мей по отношение отравянето на баща и дъщеря Скрипал, са абсолютно същите БЕЗУМНИ БЕЗСМИСЛИЦИ, каквито навремето колегата на Тереза Мей – Тони Блеър говореше, че в Либия и Ирак „имало“ много биологическо оръжие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За мен лично, англичаните имат огромни психически проблеми, но не знам кой и дали изобщо ще може да им помогне!………….

  2. Ebati i komynisti4eskata mediq.Kakvo zahtitavate tezi komynisti4eski otrepki, koito ni dokaraxa do tova blato.Da rabotim kato robi navan .A vie komynistite napravixte palati v bg.S nahite pari.

    1. КРЯКАНЕ ОТ БЛАТОТО! Кои са „отрепките“ и кои „комунистите“ от обръщението ви към автора, или читателите? Нали за това направиха ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА СОЦИАЛИЗЪМ /не комунизъм/ КЪМ КАПИТАЛИЗЪМ и доброволно да РОБотиш в най-голямата ДЕМОНкрац
      ия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *