Слабаков: Отивам в Европарламента по дънки, не е важно да зная английски. Не ми е ясна заплатата, но ме устройва!

България отблизо

След като преференциите разместиха листата на ВМРО, Андрей Слабаков обяви, че е готов за Европейския парламент. Той коментира, че ще работи за създаване на българското лоби.

„Хората, които смятат, че ще излагам България, значи не са излизали извън Драгоман. Аз съм живял дълго време в Западна Европа. Когато хората ходят на работа се обличат нормално, те не отиват на парад. Аз си нося дънки“, коментира той пред БТВ.

Слабаков увери, че не знае каква заплата получава един евродепутат. „Чух някакви цифри за 20 000 евро, което е абсурдно. Вероятно заплатата е по-голяма, защото живееш в Брюксел, а там цените са високи“, коментира бъдещият евродепутат.

На хората, които го критикуват, че не знае езици, Слабаков отговори: „Аз говоря добре италиански. Не говоря английски, но българският е официален език, така че ще говоря български“. А цигарите щял да пали само на определените за това места.

Tagged

3 thoughts on “Слабаков: Отивам в Европарламента по дънки, не е важно да зная английски. Не ми е ясна заплатата, но ме устройва!

  1. Ей това е … на незнаещия моренцето си му е до колене!
    Какво пък толкова … ПЛАЩАТ!

  2. ТО НЕ БЯХА ФИЛМИ С НИСЪК РЕЙТИНГ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ,ТО НЕ БЯХА РЕКЛАМИ,ТО НЕ БЕШИ ПИАР АКЦИИ С ПОЛИТИЧЕСКИ АКЦЕНТИ (КАЛАШНИКОВ ФЛАНЕЛКА ) И КУП ДРУГИ ЛИЖИКУРНИ ДЕЙСТВИЯ САМО И САМО ДА СЕ ДОКОСНЕ ДО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ И ТО НЕ КЪДЕ ДА Е ,А В БРЮКСЕЛ,щял да работи за създаване на българското лоби ,А БЕ ЕЙ, ТАТКОВЕЦ,АКО БЕЩЕ БАЩА ТИ ЖИВ ЩЕШЕ ДА ТЕ ОБЕСИ ЗА ТОВА КОЕТО ВЪРШИШ,А НЕ ДАМИ СЕ ПРАВИШ НА ЕВРОДЕПУТАТ !!!!ДРИСЛЬО !!!!

  3. Този наистина е слаб в главата. При това, както е със всички тъпунгери, нахалството му е в огромни размери. Българи, сладурчета, как така си давате гласа за отпадъчни продукти, после се чудите защо ви боли корема и душичката…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *