Слави Трифонов прави тайно партия! Вижте какво е замислил този път!

България отблизо

Слави Трифонов прави партия!

Тази новина се промъкна в някои сайтове, но никой не обясни с какво точно се е захванал Дългия.

Пак ли готви референдум, пак ли ще измъква политически килимчета, или отново ще сме свидетели на поредната пушилка.

Тъй като шоуменът единствено се озъби на Корнелия Нинова и я иронизира – ти ли ма, како, ще правиш референдум за Истанбулската конвенция и с това изявите му затихнаха, изводът е, че партията, /ако има такава/, ще е дясна, или центристка. Или една от многото плюещи лявото. В което няма никаква логика, защото Трифонов се изявява като защитник на бедните и онеправданите и няма как да е с десни убеждения. Поне според дебелите книги, в които пише що е политика и къде има почва и къде не. Но явно у нас всичко е наопаки.

Ние, от istinata.net не вярваме на поредния слух! Защото не вярваме и на Слави.

Причините?

Първо референдума. Хубави въпроси, добра организация, но резултатът – пълно нищо. Трифонов остави Плевнелиев да му махне чрез Конституционния съд най-важния въпрос – този за 120 депутата в парламента и още два, които истински касаеха промяната в гнилата ни политическа система.

Шоуменът обаче не оказа кой знае каква съпротива и референдумът единствено успя да се пребори за мажоритарния вот, който обслужва ГЕРБ, за електронното гласуване, както и за субсидиите на партиите. Впрочем не се пребори съвсем, защото не му достигнаха една шепа гласове.

Това разгневи Трифонов и той се юрна на протест сам пред парламента. Постави условия до три дни да се разгледат резултатите, защото това е волята на народа, а после до три месеца да се приемат закони и парламентът да се саморазпусне.

Оттогава мина почти цяла година. Протестиращият сви знамената и се оттегли. И повече ни дума, ни вопъл, ни стон. Заканите му се оказаха едно голямо нищо  и то на квадрат.

След това обяви, че започва кастинг за политици. Ще ги търси из цял свят – преуспели и родолюбиви българи. Народът отново изръкопляска. И пак нищо…

Тече ли кастингът, колко души са се записали, колко са одобрени, не е ясно.

Още по-неясно е, като ги събере Слави тези родолюбци, какво ще прави с тях? Революция ли?

Защото си имаме законно избрано правителство и парламент и няма как да кажеш – ето ви нови хора, кадърни, с чисти имена и биографии, правим рестарт и започваме наново.

Как се прави рестартът? Може би като всички партии си признаят, че са опетнени, корумпирани и сами се оттеглят от властта?

Абсолютен абсурд!

Затова не вярваме, че Трифонов прави партия.

Той просто играе ролята на гръмоотвод на обществените настроения и когато се нажежат, изпуска малко народната пара.

Или ако има някакъв таен проект, той е да стане поредната патерица. ГЕРБ губи непрекъснато поддръжката си, затова се пръкват партии като на Яне, на Марешки, да го хвалят и да го крепят.

Сега и Слави може да накара народа да повярва, че избира нещо ново, пък то да се окаже преоблеченото старо.

Това обаче ще е харакири за комика.

И идва закономерният въпрос – колко струва в България едно политическо самоубийство?

Вероятно много.

Колко много – оставяме на читателското въображение.

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

 

Tagged

3 thoughts on “Слави Трифонов прави тайно партия! Вижте какво е замислил този път!

  1. Имам чувството, че авторката на тази вкисната боза по-горе – Станислава Славова, има нещо лично против Слави! Защото, преди да седне и да си напише свободното съчинение срещу него, преди да започне да се вихри фантазията и, би трябвало да бъде поне малко от малко подготвена, нали така?! Питам се – защо ли си мисли, че Слави Трифонов е „обезумял“, защо ли си мисли, че чавка му е изпила мозъка и той без да мисли, е решил да си прави „политическо харакири“? Защо се прави на приятно разсеяна, като подминава с пренебрежение фактът, че Слави не е сам, че зад него има много умни и интелигентни хора, че той е само лицето на всички тях???!!! Сещам се и още нещо, нищо, че не съм журналист… Въпросната Славова дали знае, че от 03 до 05 февруари ще има интерактивно предаване по Интернет на екипа на Слави със избрани от тях кандидати за бъдещия политически проект??? Днес е най-лесно да плюеш срещу някого!… Обаче дали има основание за това, малко хора си задават този въпрос!… Слави щял да бъде „патерица“ на Боко…. Е, по-голям виц не бях чувал, честно! Ако Славова се замисли малко, ще си направи реално заключение какво се случва от Референдума до днес! Докато вървеше организацията по същия този Референдум, „управляващите“ ни НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ в лицето на ГЕРБ, правеха невероятни спънки по провеждането му! То не беше оня смешник Плевнелиев да приказва глупости, че не може да се проведе Референдума, то ЗАВИСИМИТЕ КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ не премахнаха част от въпросите по Референдума, то ГЕРБ като властимащи правиха какви ли не спънки, но въпреки всичко Референдумът се състоя!!! Огромен облак на съмнение остави ЦИК относно броенето на гласовете, но…… Да не се връщам толкова назад. Искам да кажа на въпросната Станислава Славова, че е изключително трудно днес да се бориш срещу добре смазаната корупционна машина на ГЕРБ!!! Това го пиша от личен опит, повярвайте ми! Какво се случи когато минаха изборите по Референдума? Колкото бяха против от ГЕРБ той да се състои, в следващия момент те клекнаха и започнаха да словославят Слави, започнаха да обещават какво ли не……. Започна да се създава илюзията, че са заедно, че работят задкулисно!!! А това е най-обикновена динена кора за хора, които не мислят, за хора, които са така наричаните лапнишарани!!! Е, стига съм писал!… Надявам се да мислите преди, а и когато действате!

  2. Трифонов – новата патерица на Боко. Истинският въпрос е: кой от двамата е по-тъп комплексар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *