След ухапване от отровна змия, ясновидка Станка предрече какво ще се случи с Борисов

България отблизо

Жизненият стандарт на българите ще се повиши през 2019-та, но слабо и потокът от българи към чужбина няма да спре.

Ще се появят трима крупни инвеститори и ако правителството им даде шанс, ще се открият нови работни места и няма да разчитаме само на еврофондове, за да имаме 3-4% икономически растеж. Това каза Станка Ангелова, която се слави като една от ясновидките с най-точни прогнози. Поне според сайта, който я рекламира.

В предсказанията си за 2018-та  тя предрече, че ще има протести и скандали, че ще се стигне до министерски оставки, но не и до сваляне на правителството.

„И през Новата година протестната вълна няма да може да катурне кабинета „Борисов“, уверява гадателката, която получава информацията „отгоре“. Способността си да вижда бъдещето, да разваля магии и родови проклятия, получила след ухапване от отровна змия. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения, пише бургаски сайт. Прабабата пък хем гадаела, хем лекувала. Но Станка изведнъж от отровата получила прозрение свише и сега се рекламира в интернет да помага на хората.

„Този път Борисов ще си завърши мандата, ако ще и да е на инат. И през 2019-та ще има министерски оставки. Хората, които са се провинили в нещо, той ще ги сменя веднага, без да се замисли“, каза Ангелова.

Той е много чувствителен и много справедлив. Хората му имат доверие /30 процента според социолозите/ и не искат друг да ги управлява. Той е човек с харизма и е призован да спаси България.

Ще спечели всички избори и ще има дълга политическа кариера.

Ако ви прави впечатление, напоследък по медиите само социолози и врачки спасяват Борисов.

Дрънкат, та се късат и му вещаят светло бъдеще.

Никой не се интересува от народа, само от Светиня МУ.

Толкова ли я е окъсал, че всеки ден има по някой дежурен да го хвали, я по телевизията, я по сайтовете?

Добрата новина е, че никой не вярва.

Нито на социолозите, нито на врачките!

Tagged

2 thoughts on “След ухапване от отровна змия, ясновидка Станка предрече какво ще се случи с Борисов

  1. интересува ме змията оживяла ли е след като е ухапала тази мърша? Информацията и се дава отгоре,от цвинокио ли? Мамави и боклуци само промивате мозъците на хората,какви 30% подкрепа има този малоумник?

  2. В статията ясно пише откъде й е „сведена“ информацията 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *