Случи се чудо! ГЕРБ пада! Ето кой подкрепи протестите!

България отблизо
Мащабните граждански протести в страната днес са подкрепени в специална Декларация на Синдикалната федерация на служителите на МВР.
Документът е изпратен до организаторите и се разпространява в социалните мрежи. Днес стана ясно, че на силовите служители е разпоредено масово да връчват стари фишове и да записват номера на автомобили, които участват в протестните шествия. Голяма част от тях обаче отказаха да участват в репресиите и на практика застанаха на страната на протестиращите.
А когато полицията откаже да охранява управляващите и да изпълнява заповедите им, това вече е равносилно на революция.
Поне в нормалните държави.
Какво ще се случи в България не можем да предвидим, но такъв шамар на правителството не е забиван никога и никога полицията не е отказвала да изпълни заповед на МВР и да подкрепи стачкуващите българи.
На всички е ясно, че по-скъп бензин, означава безумно поскъпване на всички стоки, а оттам фалит на малките фирми и на цели семейства.

Декларацията е адресирана до организаторите и участниците в протеста срещу повишаването на цените и за увеличение на пенсиите и заплатите.

 

Ето и текстът й:

 

Като служители в Министерството на вътрешните работи законът ни забранява да изразяваме политически пристрастия и антипатии; забранява ни публично да даваме оценка на политически формации – били те на власт или в опозиция.

 

Има обаче и друг закон – Божия. Според него неотменно право на всяко човешко същество е да се бори за по-добър живот.

 

Щастливи сме, че днес за нас тези два закона не влизат в конфликт.

 

Защото и двата закона не само ни позволяват, но и ни задължават да застанем до всеки гражданин, който със законни средства защитава правото си на по-добър живот.

 

И подчинявайки на повелята им, ние Ви подкрепяме във всички ваши законни действия, насочени към подобряването на живота на българите.

 

Желаем Ви успех!

 

Tagged

6 thoughts on “Случи се чудо! ГЕРБ пада! Ето кой подкрепи протестите!

  1. Е това вече е една достойна постъпка!!!Хунтата действа подмолно!Нагли и безсрамни!!!Самозабравиха се!Това никъде го няма!Остава и да започнат да арестуват умастниците в протестите!!!!

  2. Полиция, жандармерия и армия, са силовите структури, които трябва да пазят Народа от вътрешни и външни посегателства. Те произлизат от Народа и служат на Народа. Браво на тези, които са осъзнали това и са имали смелостта да се противопоставят на самозабравилите се , боготворящи се, настоящи власт имащи престъпници.

  3. Нека не бързаме да се радваме. Винаги са ни лъгали. Какво пречи и това да е постановка?

  4. Да работиш над 35-40г.Да получиш добра пенсия заради добрите осигуровки.И само след няколко години пенсията ти става ужасно ниска-близка до минималните.Увеличават само мин.пенсии, за да има какво да кажат, че са направили, но не помислиха за останалите.Обрекоха ги на незаслужен глад! Защо тогава е нужно пенс.осигуряване, щом то е несправедливо! Нали хората заради тази несправедливост почнаха да крият доходи.Това се отразява зле на икономиката! Hо хора с гладки мозъци не могат да разберат това.

  5. Не преизчислиха пенсиите!Безсмислено е да се осигуряваш върху действителни доходи, щом увеличават само минималните пенсии.Крадат от съвестните данъкоплатци и дават на крадливите….Прости и жестоки към хората управляващи! Затова протестите са оправдани и дано се измете тази паплач!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *