Смях в ефир! Десислава Атанасова захапа здраво Йончева, но се задави!

България отблизо

Поредното „острие“ на ГЕРБ Десислава Атанасова  заяви, че е парадокс е Корнелия Нинова да говори за демокрация, а демокрацията да й е отнела много, както е казала преди две години.

В „Денят започва с Георги Любенов“ ДеситУ иронично заяви, че е парадоксално БСП да говори за свобода на словото, а нейната партия да е пращала хората с различно мнение в лагери.

Браво, Деси!

Това означава, че пряко обвиняваш собствения си шеф и идол, защото той член на коя партия беше? Че и книжката си пази още!

Тук става въпрос, ако си слушала вчера де, за мизерията на един народ и мафията, която го е стиснала като октопод и изсмуква последните му сили. Защо не каза и думичка за Боса, а мяташ темата в съвсем друга посока?

По време на лагерите нито Нинова, нито Йончева са били родени. И никой не знае пълната истина. Надзирател заяви, че там са се затваряли престъпници, а вашите престъпници в момента са на свобода…

 

Според Атанасова, БСП е единствената партия, която има толкова милионери, че „дори Гергов не може да ги изброи“. Я, пак! А ти не можеш ли да броиш? В собствената си партия например? Като започнеш от съпруга си да речем…Вече уж бивш…

Темата „Елена Йончева“ не стои на вниманието на ГЕРБ. Тя е с повдигнато обвинение от българската прокуратура, коментира „острието“.

Прокуратурата ни не е поръчкова, тя преследва престъпниците!

Сигурна ли си, Атанасова?

Внимавай с изказванията, че ще започне да ти расте носа и скоро ще пробива телевизионния екран, като се появиш пак да „коментираш“!

Tagged

1 thought on “Смях в ефир! Десислава Атанасова захапа здраво Йончева, но се задави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *