Соломон Паси призова: Искаме НАТО да построи още бази, за да се борим срещу Русия

България отблизо
”В момента България е една от най-големите жертви на фалшивите новини и на пропагандната агресия, която идва от Русия”. Това заяви пред БНТ бившият министър на външните работи Соломон Паси.

Той изтъкна, че моралната и пропагандната агресия на Русия никога не е спирала.

Паси заяви, че трябва да се направят и изградят нови черноморски бази на НАТО в Черноморския басейн, включително около Варна и Бургас.

 

 

Той коментира и възникналото напрежение между Украйна и Русия като подчерта, че има едно важно правило в дипломацията, което трябва да бъде прилагано специално към Русия. „За Русия трябва да се говори с огромно уважение и отлично въоръжение“, наблегна Паси.

 

Украйна ги нямат и двете, констатира Паси и добави, че за да изпратиш военни кораби, които няма да използваш се нарича блъф. По думите му украинската страна трябва да има ясен план за действия и да не се фокусират само върху отношенията с Русия.

 

Той е на мнение, че с руснаците трябва да се разговаря от положението на равнопоставеността.

 

Паси подчерта, че въоръжението на Русия в Черноморския басейн е три пъти по-голямо от въоръжението на Румъния, България и Турция взети заедно.

„Това е огромната причина за нарастване апетита на руската страна в Черноморския район“, допълни той.

 

Соломон Паси е на мнение, че единственото лекарство срещу този апетит е повече стационирано въоръжение на НАТО и ЕС в Черноморския басейн.

А питал ли е какво мисли българският народ за това, не знаем.

Но знаем какво ще му отговори!

 

Tagged

11 thoughts on “Соломон Паси призова: Искаме НАТО да построи още бази, за да се борим срещу Русия

  1. СОЛОМОНЕ!!!!!!!!!!!!!! Затваряй си веднъж завинаги лайняната смръдлива уста, за да не ти я затворим ние, нищожество нагло!!!!!!!!!!!!! Евреите сте дошли тук от майната ви, а ще ни играете по нервите! Спри се с твойте напъни да се гъзиш на американците, че същите тези твои напъни ще ти донесат кофти изненада!!!

    1. Соломончо си е продажник по природа плюе наляво -надясно, а тези, които му плащат, явно не си дават сметка, че ефектът от плювните му е винаги обратен ! И , че бадева си харчат парите за не него ! Явно са забравили, че е еврейче, и , че евреин е предал Христос !? Което трябва да ги светне , че при първа възможност ще предаде и тях !?

  2. Абе чифут мръсен , постройси в аналното си отверстие един голем натовски ХУЙ!

  3. А защо трябва да си хабим нервите със този тип а не просто да си го върнем в Мароко от където е дошъл и иска да ни дава тон на живота? Той съвсим не ни е обходим, пък ако иска и любимата нека да си я вземе със сибе си, съвсем няма да усетим нейното отсъствие!

  4. Може да е бил нещо, но сега е НИКОЙ, за да дава мнение и препоръки, още повече смрадливи лъжи. Тъка, че спокойно, той не се зачита за нищо!

  5. Този мерзавец защо не е в затвора ? Ние никога няма да забравим думите му Майната му на Православието . И къде е дебелата и мазна свиня Цацаров за да се самосезира за да се види защо националната БНТ кани национални предатели и мерзавци в студията си ,който говорят и настройват народа срещу Русия и Православието .

  6. Тази Еврейска Мърша , да не го забравим да му ебем майката с олово.

  7. Сюлеймане, мекере продажно, за да се подмажеш на Турция обяви, че ще унищожим и ракети, и всичко, без никой в НАТО да го е поставял като изисквания! Бази ходи да строиш в аналното си отвърстие! Отдавна трябваше да си в затвора, боклук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *