Соросоидите в ПАНИКА: Румен Радев и Каракачанов са ОПАСНИ за България! Вижте ТУК!

България отблизо

Напоследък се объркахме от толкова много, уж неправителствени организации, създадени и финансирани с парите на международния мошеник Сорос, когото няколко държави вече официално изгониха от своите територии.

Една такава, почти неизвестна „организация“, наречена с гръмкото име „Атлантически съвет на България“, изпадна в неописуема паника, когато научи за сключеното споразумение с Русия за ремонт и поддръжка на нашите бойни самолети МиГ-29.

В своята „декларация“, споменатото соросоидно НПО утвърждава, че договорът за поддръжка и ремонт на тези самолети можел да предизвика „фатални последици за страната ни“.

Поради какви причини можели да се случат тези „фатални“ за страната ни последици, според атлантическото НПО?

Ами много просто! Рамковото споразумение оставяло възможност на РСК „МиГ“ сама да определя сроковете за ремонт и поддръжка на самолетите. А това „извънредно“ обстоятелство, поставяло под заплаха не нещо друго, а „националната сигурност на страната“.

Като не могат да намерят никакви конкретни доказателства за мнимите заплахи, които Русия ни готвела, атлантиците продължават да каканижат пълни глупости.

Според тях, цитирани от bnews.bg, някои текстове в споразумението, „оставяли сериозни съмнения“ за наличието на уговорки между двете страни Русия и България.

Накрая, след като не могат да изсмучат от пръстите си нищо друго, те призовават Борисов да се намесел и да осъществял управленските си функции по отношение състоянието и модернизацията на българската армия.

Декларацията“ на така наречения „Атлантически съвет“ може да остави в недоумение не само специалистите в областта на военното дело, но и хората, които никога не са се занимавали с подобна дейност.

Добре е да се знае, че този многоцелеви изтребител от четвърто поколение, произведен от Съветския съюз, е на въоръжение и в руската армия, и в много страни по света. Което доказва безспорните му качества на бойна фронтова машина, която мнозина на Запад биха искали да притежават.

Ето защо, много близко до ума е, че качествен ремонт и поддръжка на тези изтребители МиГ-29, може да бъде извършван само от производителя. В случая от руската компания РСК „МиГ“. Защото тя единствена може да осигури нужните специалисти, нужните оригинални резервни части. И което е още по-важно, нужните лицензи за извършване на подобна дейност.

Защото ремонтът и поддръжката на бойни изтребители не е работа за всеки. Там от акуратното изпипване на всеки детайл и момент от дейността, може да зависи живота на пилотите, които летят на тези самолети.

А това вече е отговорност на министъра на отбраната. И на върховния главнокомандващ въоръжените сили на България – президентът Румен Радев.

Следователно, всеки опит на соросоидни НПО-та да се месят в тяхната отговорна и спасяваща човешки животи работа, не е нищо друго, освен начин да се повлияе на техните решения. За да извършат грешка. Да поставят под заплаха здравето и живота на българските военни пилоти.

И в крайна сметка, и двамата – военният министър Каракачанов и президентът Румен Радев да бъдат дискредитирани. И да има поводи за искане на техните оставки.

Коварен план. Но явно и този път той няма да успее. Защото президентът Радев също е боен пилот. Както и смел човек. Затова жалките опити на соросоидите са обречени на пълен неуспех.

Още повече, по думите на Каракачанов, страната ни сега не може да извади 12 милиарда лева, за да започне някакво преоборудване на нашата армия. Още повече, че никой от нашите западни „партньори“ и „приятели“, не изявява желание да ни направи подарък.

Ето защо, България не само няма да „свали“ руската бойна техника от въоръжение. Но и ще продължава сътрудничеството си с Русия. И не само за ремонт и модернизация на нашето въоръжение. Но и за закупуването по облекчени режими на съвременна руска бойна техника, която да укрепи отбранителната способност на държавата ни.

И да пресече опитите на такива като турския президент Ердоган да предявяват териториални претенции към страната ни.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Соросоидите в ПАНИКА: Румен Радев и Каракачанов са ОПАСНИ за България! Вижте ТУК!

  1. НАШАТА- на НАРОДА надежда Е към ВЕЛИКА Братска РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!! СТИГА!!!!!………СМЕ ЯЛИ попарата на СЪСИПВАНЕ от Евро-атланти4еските подлоги- българи-НПО, Джендър и какви ли още организации , КОИТО работят ПРОТИ …..БЪЛГАРСКИЯТ СУВЕРЕНИТЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!! БЪЛГАРИЯ….ВЪН от НАТО и ЕВРОСЪЮЗА !!!!!!!!!!!!! ИСКАМЕ СТАБИЛЕН български лев и ВЪРАЖДАНЕ на БЪЛГАРСКИТЕ ДУХОВНИ ТРАДИЦИИ, КУЛТУРА, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ….УВАЖЕНИЕ къмБЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ…ИСТИНСКАТА!!!!!!!!!!!!!!!…не пренаписаната-подменена-ЛЪЖЛИВА , която дава грешна информация на децата за БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *