Сорос изрева срещу Русия на български площад: „Дайте ни България“!

България отблизо
Бутиков син протест се опита днес да разклати властта и да поиска оставката на част от депутатите.
Протестът е про форма срещу рестарта на проекта за АЕЦ „Белене“, но има  далеч по-различни цели. Да разклати властта на ГЕРБ и да предизвика предсрочни избори.
Най-активен е Христо Иванов от „Да, България“, който настоя  Борисов трябва да поиска разрешение от избирателите да продължи да управлява страната.  Нека излезе  каже пред всички: ”Аз ще управлявам с Пеевски!  Аз изпълнявам и ще продължа да изпълнявам програмата на БСП”, призова  съпредседателят на ”Демократична България” на площада  пред Народното събрание.

 

Пред паметника и около парламента  са закачени и други лозунги: „Колко милиарда ще потънат  още в 30-годишния  руски ядрен самовар“ и „АЕЦ Белене е равно на тонове радиоактивни отпадъци, които ще бъдат заровени на  българска земя?“

Според протестиращите, зад заявения днес китайски интерес към изграждането на втората ядрена централа у нас стои самата Русия.

На площада днес не протестира българският народ, а една малка част от него, която получава заплати от чужди посолства. Според журналистически проучвания,  „Да, България“ , или по-популярна като „Дай България“ се финансира от фондациите на Сорос в страната ни. В момента САЩ иска пълно влияние над Балканите и отново се заражда  конфликт в Западната им част, подпален от тези, в чиито държавни интереси влиза почти целия свят. Досега са пропуснали да подпалят революции само на Южния полюс, но пък не е късно.

Рестартът на АЕЦ „Белене“ не пречи на народа ни, напротив, но бърка в задните части на САЩ, тъй като изгубват влиянието си върху България и я правят енергийно независима от всякакви хъбове и доставки на втечнен газ. И увеличават влиянието на Русия в региона.

Проводници на американските интереси са пък хората от бившото СДС, което отчаяно се натиска да се върне на власт. Срещу пари „сините“ са готови на няколко скалъпени митинга и популистки протеста, само и само да се доберат обратно до креслата си в парламента.

„Дайте ни България“, дере се отчаяно Христо Иванов на площада в доста рехав митинг, тъй като очакваната всенародна подкрепа така и не се появява.

Коя България да ви дадат, г-н Иванов? Тази, която бившият ви лидер Иван Костов разпродаде парче по парче, разруши икономиката, приватизира всяко работещо предприятие, продаде големите ТЕЦ-ове и чак единствената ни авиокомпания? И постави държавата под чуждо икономическо робство?

Или тази, която по-късно наследниците му заедно с Борисов дозаробиха?

Народът не е късопаметен.

Народът ви прати в историята съвсем заслужено.

Не се мъчете да изпълзите оттам.

Българите искат по-евтин ток и приятелство с Русия.

Няма кой да ви подкрепи, не си търкайте новите маркови обувки по площада.

А Сорос в доста държави беше обявен за персона нон грата.

Не е ли време и ние да му покажем вратата?

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

1 thought on “Сорос изрева срещу Русия на български площад: „Дайте ни България“!

  1. Славова, много сте истинска и правдива. Винаги намирате точните думи, за да кажете на народа истината и пътя, по който да я намерим. Подкрепям и се присъединявам към казаното по-горе. Колкото до соросчетата на тоя ново излюпил се политик ХрИв – абе много са малки и нищожни с техните неосъществими сини посинели блянове. Видяхме ги, разбрахме ги! Сега искам да се заврат в миша дупка и да не се показват на бял свят, че ще ги стъпчем като мухи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *