Социолог каза нещо РАЗБИВАЩО за Елена Йончева и БЕЗКОНТРОЛНАТА власт в България!

България отблизо

Елена Йончева е невинна. Тя е изключително смел журналист, който винаги е на първата линия на събитията и прави истинска, а не зализана журналистика.

Точно това не можеха да изтърпят властимащите в България. Понеже те седят в топлите кабинети и използват институциите като бухалки срещу хората.

А човек като Елена Йончева е пълното тяхно отрицание. Затова я обвиниха и се опитват да я натикат в калта.

Всъщност, обвинява я една напълно безконтролна власт, която се опитваше да смачка и президента Радев.

Но мафиотският кръг, за който говори Елена Йончева няма да успее да пречупи нито президента Румен Радев, нито нея. Защото те двамата са силни и волеви хора. И защото целият народ е с тях.

Това каза социологът Кънчо Стойчев, който бе гост в телевизионното предаване „Лице в лице“, в ефира на btv.

Според социолога, цитиран от Епицентър бг, обвиненията към депутата от левицата са абсурдни.

Борбата в предизборната кампания ще бъде със зъби и нокти, смята политологът Стойчо Стойчев, който също бе гост в студиото. Той обърна внимание, че повечето знакови дела на специализираната прокуратура са все за пране на пари, а точно такива престъпления се доказват много трудно.

Но властта е избрала такова специфично обвинение, понеже няма как да намери каквито и да са доказателства за някакви други обвинения.

В родната ни мила България властта разказва една приказка, в която всички злини идват от опозицията. Ами, да вземем да я премахнем опозицията, да премахнем демокрацията, възмути се и Кънчо Стойчев.

Двамата експерти са на мнение, че обвиненията срещу Елена Йончева са ударили не толкова по самата Елена, колкото по абсурдната и безконтролна власт. И според тях, това може да се превърне в реквием за едно провалено управление, което на всичко отгоре ограби страната и докара народа до мизерия и глад.

Власт, която не може да направи минималната пенсия поне 300 лева, защото в продължение на 10 години не е направила нищо за българската икономика, не трябва да говори за големи постижения, нито за изкарване на пълен мандат.

Тяхната единствена работа е да подадат оставка. И колкото по-рано, толкова по-добре, най-вече за самите управляващи. Защото не се знае кога народният гняв ще се превърне в помитаща всичко буря.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *