Социолог разкри ще хвърли ли Борисов оставка!

България отблизо

Хората се стреснаха, заради нарастването на случаите с коронавируса. Всеки призив, който преминава отвън институциите, е лош. Съдбата на България не се решава на площада.

Това заяви социологът доц. Антоний Гълъбов в ефира на Нова телевизия.

“Няма да се стигне до оставка на правителството. Вчерашното изявление на Радев няма нито политическа, нито правна, нито институционална стойност. Не е вярно, “че съдбата на България се решава на площада”. Няма такова нещо”, уточни той.

Що се отнася до напрежението край парк „Росенец“ в Бургас, доц. Гълъбов заяви, че се е получил един натиск върху НСО и в резултат на това началникът на службата е подал оставка.

“Когато г-н Христо Иванов опита да дебаркира на този плаж, това веднага беше тиражирано. Беше постигнат сериозен натиск върху НСО и нейният ръководител подаде оставка. В край на тази акция беше постигнато съгласие, хората пяха химна на България. Това е малко като от произведенията на Вазов. Накрая всички се сещаме, че сме българи.

Вторият резултат беше, че Доган и Пеевски се отказаха от охраната на НСО. Имахме два резултата, които нямаха връзка с ходенето на плаж. Това показва, че президентската администрация е склонна да си сътрудничи с “Да, България”. Направи се опит да се изгради един антигерб фронт, поясни Гълъбов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *