Социолози: ГЕРБ губи изборите? Борисов изпаднал в огорчение.

България отблизо
Борисов прави единственото, което можеше да направи – взе кампанията на ръчно управление. У него има огорчение заради случката с Цветан Цветанов.

 Това коментира Първан Симеонов от Галъп, в сутрешния блок на Нова телевизия.

 

По думите му Борисов се опитва да направи малко по-голямата периферия на ГЕРБ да бъде уплътнена до изборите. Според него на няколко пъти се е случвало БСП да излезе малко напред, но накрая ГЕРб успява да мобилизира по голямата си периферия.

По думите му, ако ГЕРБ спечели изборите това ще бъде обяснено като победа на Борисов, ако ги загуби – като загуба на Цветанов.

 

В предишната кампания БСП малко изплаши избирателите. БСП печели от това противоборство Борисов – Радев, добави той. С какво БСП е изплашила избирателите? С избирането на президента ли, Първанов не уточни.

 

Говорим по скоро за паритет на двете политичеки партии, каза Евелина Славкова – социлог от Тренд. По думите й, водят се две кампании в ГЕРБ много видно. Дори за европейските избори говорим за битка във вътрешнополитически план, каза още тя. Сблъсък между Бойко Борисов и Корнелия Нинова в медийно отношение също може да окаже влияние на кампанията. Един от най-интересните сблъсъците е, когато лидерите на големи партии излязат един срещу друг, каза Славкова.

Социолозите вероятно си мечтаят за дебат, но доколкото познаваме Борисов, такъв няма да има.

Той панически се страхува да застане в словесен двубой срещу Нинова.

Tagged

2 thoughts on “Социолози: ГЕРБ губи изборите? Борисов изпаднал в огорчение.

  1. ВИДНО Е ЧЕ ТЕЗИ ИЗБОРИ СЕ ПРЕВРЪЩАТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ В ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ,И ,И ПО ТОЧНО НАРОДА МУ Е ОМРЪЗНАЛ ОТ КРАДЛИВАВАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАПЛАЧ КАТО ТЪРСИ ПОДХОДЯЩИЯ СУБЕКТ !!!

  2. Нищо не му е омръзнало на народа, щом толкова години ги държим на власт. За една паница леща се продаваме. Сега ще стане същото щом жги търпим. По-заспал народ от нас няма и си заслужаваме съдбата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *