Спас Гърневски: Вече е решено! На изборите ГЕРБ ще свалят Румен Радев!

България отблизо

Излизам на трибуната, само когато стане невъзможно да се слуша за популизма и наглостта на нашите колеги от опозицията. Обикновено след мое изказване те напускат заплата и продължаваме спокойно работа.

Това каза депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в предаването „Карай направо“ по Нова телевизия.

„Те са наследници на един престъпен режим и затова трябва да я карат по-кротко“, подчерта депутатът и бивш активист на СДС, който е най-лютият критик на БСП в парламента.

И неочаквано каза нещо изненадващо. „Все повече от колегите от БСП след мои изказвания ме поздравяват. Не мога да кажа кои са, защото ще ги разкъсат. Те са в период, в който около Нинова са останали 10 човека. Все повече не са съгласни с пътя, по който води БСП“, каза още депутатът.

Той заяви, че ГЕРБ отново ще спечелят изборите, а ген. Мутафчийски ще е следващият президент.

„На Шипка президентът подписа абдикацията си. На паметника на Левски изживяхме нов срам. Свалянето на доверието от правителството противоречи на Конституцията.

Той се самоизолира от управленския процес. Той за мен приключи. Вижте двама генерали – Мутафчийски и Радев. Разликата е огромна“, заяви Спас Гърневски.

В коментар на ИСТИНАТА ще кажем, че в момента Гърневски служи на този, чието правителство беше уличено десетки пъти в корупция. Дори се разбра за къщата в Барселона, където вождът е уредил любовницата си. И досега не сме чули никакво опровержение, освен голо отрицание на фактите. Нещо повече. Най-блицкият съратник на Борисов – Цветан Цветанов бе уличен в мащабна корупция. А „генерал“ Борисов и досега се прави, че не знае за това.

Така че Гърневски няма правото да говори за морал и за генерали. Защото Румен Радев не е само генерал и командир на българските Военно-въздушни сили. Той е нещо много повече. Той е човек, който се бори самоотвержено и смело за обикновените хора. Той е българин, който иска родината ни да е свободна и достойна държава. И най-вече Румен Радев е човек, който не играе по свирката на Борисов или на някой друг. Той не е Роско Плевнелиев.

А Мутафчийски ще е нещо като Плевнелиев. Без неговата бутафория. Но с неговото послушание и изпълнителност. А точно това не иска българския народ. Хората искат президента да е опонент на властта. За да има кой да изрече онова, което хората мислят и искат. Това е!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *