Спас Гърневски нарече Мая Манолова партизанка жадна за власт! А вкопчените във властта гербери какви са?!

България отблизо

Пребоядисаните комунисти от БСП не са си взели никаква поука от загубата на евроизборите и в партизански план са възобновили своята жажда за власт.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в декларация от името на парламентарната група.

БСП винаги е потъпквала съдбите на обикновените българи и издигането на омбудсмана е върхът на политическия цинизъм“, каза Гърневски от трибуната.

Кандидатурата на Манолова е издигната от инициативен комитет, като все още не е ясно дали левицата ще застане официално зад нея.

„Днес червената предизборна „Одисея“ показно и арогантно хвърля червен кадър от най-висок ранг. Това е омбудсманът на републиката Мая Манолова, по-известна като г-жа „Афера Костинбродска“, продължи с критиките депутатът.

„След провала на дамския тандем от пролетните избори „Нинова – Йончева“, очевидно в боя е призована да влезе третата в партията им най-изкусна манипулаторка на обществено мнение. Забележете, представена ни като независим кандидат.

Той отправи и няколко въпроса към кандидат-кмета на София Мая Манолова. „Кой бе персоналният депутат на братя Галеви и кой пропагандираше налагането на бандитския модел на печално известните бизнесмени? Ако случайно станете кмет на София, г-жо Манолова, ще приложите ли модела на братя Галеви на столичани?“, настоя за отговор Гърневски./blitz.bg/

Най-напред можем да кажем, че самият Гърневски прескача от партия в партия. А това правят само хора без кауза или такива, чиято кауза е властта. Така че Гърневски преди да обвинява Мая Манолова, да погледне себе си.

Второ, когато беше кмет на Пловдив той доста се прочу и то не с хубави неща. Затова сега няма право да обвинява бившия омбудсман, понеже тя няма такива прегрешения.  Относно партизанлъка, нека се огледа в новата си партия ГЕРБ, там ще види внуците на много партизани. Значи ГЕРБ и в това е изпреварил Манолова. А за братя Галеви, може да се говори много, но връзките й с Манолова са казано .- недоказано. Нима смятате, че мафиоти като „братята“ ще вадят връзките си на показ?!

Нека Гърневски се огледа и да види, че е попаднал в СДС номер две. Понеже неговите авери от предишното СДС окрадоха бандитски България, а неговите приятелчета от ГЕРБ сега я довършват. Няма ли Гърневски да се възмути за това?!  Май че не!

istinata.net

Tagged

1 thought on “Спас Гърневски нарече Мая Манолова партизанка жадна за власт! А вкопчените във властта гербери какви са?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *