СТИГА „светло бъдеще“ в ЕС! Брюсел даде КАРТ БЛАНШ на Борисов и Цветанов да ликвидират протестите!

България отблизо

През месец май България ще бъде приета в Шенген с въздушните си граници.

Това съобщи „24 часа“, цитиран от news.bg, като се позовава на високопоставени източници в Брюксел.

Новината вече била предадена на Борисов и Цветанов, по всяка вероятност, за да им вдъхне сили в борбата срещу протестите. Значи, не се бойте, ние сме с вас, независимо от протестите. Ликвидирайте ги по-бързо, за да си нямаме главоболие и ние в Брюксел.

Всеки се досеща какво цели това бързане да ни набутат в Шенген и да ликвидираме националната валута „лева“. Искат да наложат още по-пълен контрол над нашата държава.

Като този път трябва да бъдат подчинени Националната ни банка и митническите служби. Защото ако ни вкарат в Шенген и Еврозоната, БНБ и Български митници ще трябва да изпълняват всякакви прищявки на Запада. Например това, че митническият контрол за чужди граждани, които искат да влязат в България ще бъде по-лесен, отколкото контролът за българските граждани, които искат да влязат в ЕС.

Но има и по-лошо. И това е пълният контрол на Брюксел върху Българска национална банка. Това означава, че нито правителството, нито парламента ще могат да казват как да се изразходват бюджетните средства. Няма да могат нито да увеличават, нито дори да индексират заплати и пенсии.

Тогава със сигурност ще започне отново затягане на коланите, нови рестрикции, по препоръка на Международния валутен фонд, спрямо хората в България. За да бъдат доведени те до още по-голяма мизерия. И да бъдат унищожени и тези, които все още са живи. Ако някой се съмнява, нека да си спомни какво направи Брюксел, само за 26 години, с мощната българска икономика.

И понеже в така наречената „Европейска комисия знаят какво ни готвят, те отново се мъчат да ни набутат в тези зловещи капани, без да се обясни на хората какво означават за обикновения българин Шенген и Еврозоната. Без да се насрочат референдуми поотделно за едното и за другото.

Точно обратното. Бързат тихомълком да ни вкарат в тези нови капани така, както ни вкараха и в капана, наречен ЕС.

Простичко казано, обикновените хора няма да имат никаква полза от Шенген и Еврозоната. Полза ще имат богаташите. А за народа остава само рязкото увеличаване цените на всички стоки и услуги. И окончателно потъване в блатото на бедността и мизерията.

А колкото е по-беден човек, толкова по-малка възможност има да протестира. Затова разните политолози, дето разправят, че сега не протестирали бедните, а средната класа, лъжат. Понеже на протестите има всякакви. Но начело са хората, които имат възможност да отидат до магистралите и проходите с колите си и да ги затворят.

Така слугинското правителство на Борисов и Брюксел искат да ни лишат не само от възможността да протестираме. Искат да ни лишат и от неотменимото човешко право на живот.

Затова, няма да се уморим да повтаряме, трябва да се махаме от ЕС. Докато все още не сме напълно унищожени.

И да влезем в Евразийския съюз. Това е единственото спасение за българския народ. И за България.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “СТИГА „светло бъдеще“ в ЕС! Брюсел даде КАРТ БЛАНШ на Борисов и Цветанов да ликвидират протестите!

  1. Не съм съгласен с автора на статията.
    Май само на нас булгаристанците ни пречи ЕС.
    Защо не пречи на другите държави?!
    Защо точно ние сме най-скапаната държава в ЕС?!
    Защо нашите депутати са едни от най-облагодетелстваните?!
    Все въпроси на които отговорът се крие у нас
    и по-точно у нашите некадърни, корумпирани и крадливи управляващи!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *