Страшна ГАВРА: Карбовски става КЛОШАР! Соросовата Нова телевизия си ОТМЪЩАВА!

България отблизо

Напускането на Нова телевизия доведе Мартин Карбовски до фалит. След пет годишен спор, продуцентите му от „Телеман“ го осъдиха на последна инстанция, за колосалната сума от 200 000 лева. Водещият ще трябва да се сбогува с апартамента и колата си.

„Телеман“ заведоха дело срещу него, след като той внезапно ги напусна, преди договорът му да е изтекъл.

Тогава Мартин се премести в несъществуващата днес ТВ 7, за многократно по-висока сума. И дори стана продуцент на собственото си шоу.

Веднага срещу него бяха заведени три дела от бившите му работодатели.

Скандалът прогърмя преди 5 години, но едва наскоро, съдът излезе с решение по случая. То гласи, че журналистът  дължи на бившите си продуценти 105 000 евро.

Още преди две години „Телеман“ го осъдили на първа инстанция, а имуществото на телевизионера било запорирано. Под запор е апартаментът му от 194 кв.м.  и колата му.

Тъй като Карбовски няма 200 бона накуп, този месец съдът е постановил оглед на дома му и продажбата на апартамента на търг, пише „Уикенд“, цитиран от blitz.bg.

Към цялата тази дандания има само една малка подробност. Мартин Карбовски не напусна, а избяга от Нова телевизия. По простата причина, че там трябваше да говори неща, които бяха против неговите възгледи.

Трябваше тайно и прикрито да утвърждава властта на Борисов. Трябваше да защитава, пак тайно, зловещите приумици на транснационалните западни мега корпорации. Трябваше да „съжаляма“ мигрантите и да ни призовава да ги приютим по домовете си.

Изобщо, трябваше да върви против българския народ. И против собствената си съвест. Затова Карбовски буквално избяга от Нова телевизия. Като се хвана за предложението на ТВ 7, която му даде пълна свобода на действие. И дори го направи продуцент на собственото му предаване.

Само че „демократите“ от Запада ликвидираха тази телевизия, като изсипаха тонове кал върху нея. С какви пари тя била финансирана, пък какви „огромни“ заплати получавали водещите в нея?!

Като че ли другите големи телевизии в България не се финансират  от капитали с недоизяснен произход? И като че ли заплатите на журналистите там са много малки?

Дори единствената, уж обществена телевизия БНТ е окупирана от западни капитали. И защитава чужди интереси в България.

Ето затова Карбовски и много други като него се опитаха да избягат от телевизии като Нова, btv, БНТ и т.н.

А сега Западът им отмъщава жестоко. И дори се опитва да ги изхвърли извън обществото. И да ги превърне в клошари.

Такава е истината. И такава е наградата, когато се опитваш да служиш честно на своя народ.

Редактор Виктор Самуилов, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Страшна ГАВРА: Карбовски става КЛОШАР! Соросовата Нова телевизия си ОТМЪЩАВА!

  1. Ами то, приятел в нужда се познава! Или както винаги само гледаме от страни и коментираме! А познай де?

  2. Ами сега Борисов и министрите да плащат на Карбовски и ДДС-то на българите, колкото години са били на власт, и за всичките си золуми, сега да платят от джобовете си. Достатъчно крадоха и безчинстваха, и мародерствата!!!

  3. Аз смятам,че Карбовски е човек заслужаващ уважение.заслужаващ и да му се помогне в трудния момент.Саберете се,който може и умее да направи това,открийте един фонд Карбовски или нещо друго и призовете хората да помогнат.Достатачно е 100 000 човека да внесат по 2 лв.Не забравяйте че интернет е голяма сила“! Бадете експедитивни,силни и уверени.Очаквам реквизитите.Аз дарявам 20.00лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *