СТРАШНО! Брюксел ИЗГАРЯ в АДСКИ пламъци? Вижте ЗЛОВЕЩИТЕ факти!

Свят

Две белгийски атомни електроцентрали в Доел и Тианже, построени на хвърлей място от границите на Германия и Холандия, са на път да избухнат във всеки един момент. И да изпепелят големи части от териториите на трите западни държави.

Уважаваните белгийски професори Рене Боонен и Ян Пирс, в свое изследване пред Белгийската федерална агенция за контрол на атомната енергия твърдят, че от няколко години възникват двадесет сантиметрови пукнатини в металните стени на ядрените реактори и в двата АЕЦ-а.

Нещо повече. Появяват се нови и нови пукнатини, чиито размери непрекъснато се увеличават. При инспекция на Белгийската федерална агенция за контрол на атомната енергия през 2015 г. са открити шокиращи неща. В АЕЦ „Доел“ са фиксирани над 13047 пукнатини, а в АЕЦ „Тианже“ – над 3149 пукнатини. Учените са установили, че размерите на пукнатините се увеличават много бързо.

Само за две години, пукнатините, които са били с размери не по-големи от  4 сантиметра, вече са се увеличили на 9 сантиметра. Затова белгийският отдел на „Грийнпийс“, направил собствено разследване и принудил федералните власти да споменат в доклада си за състоянието на двете атомни електроцентрали, че вече са фиксирани нови пукнатини, а старите са увеличили своите размери.

Според учените, растящото увеличаване на броя и размера на пукнатините, може да се обясни само с голямото натоварване в работния режим на двете атомни централи. Специалистите препоръчват незабавно да  започне спиране работата на двете атомни бомби със закъснител. Защото ако това не стане, те неминуемо ще избухнат в адски пламъци, и ще превърнат големи части от Белгия, Германия и Холандия в чудовищни пустини. А десетки милиони хора в зоната на поражение, ще бъдат заразени с ядрена радиация. И обречени на бавна и мъчителна смърт.

Трябва да добавим, че атомните централи се намират в покрайнините на гъсто населени райони. И на всичко отгоре, само на няколко километра от АЕЦ „Доел“ се намира грамадно пристанище, в близост до което е и един от най-големите нефтохимически заводи в Европа. Еколози, учени и обикновени хора твърдят, че това е огромна атомна бомба в самото сърце на Западна Европа.

Властите на трите държави обаче засега не правят нищо друго, освен една палиативна мярка, която не може да спаси никого. Те започнали, забележете, да раздават безплатно йодова тинктура на хората, които живеят в районите на евентуалното поражение. А на тези, които може да изгорят в адски пламъци, засега им предлагат само…успокоението, че атомните централи няма да избухнат.

Може много да се говори по въпроса. Но това, което става в момента, в близост до централата на така наречения „Европейски“ съюз в Брюксел, може да се разчете и като наказание на съдбата. Или като Божие възмездие.

Нека си спомним колко много усилия бяха положени от емисарите на Брюксел и Вашингтон, за да спрат работата на нашата ядрена централа в Козлодуй. Въпреки, че тя беше безопасна по начало. И премина през редица ремонти и иновации, които я направиха една от най-безопасните ядрени електроцентрали в цяла Европа.

Въпреки това, американски сенатори и брюкселски чиновници се намесваха безпардонно в работата на държавата и успяха, поради страха и слабоволието на Борисовото правителство, да спрат почти всички блокове на АЕЦ „Козлодуй“. И за дълго време прекратиха строежа на втората ядрена електроцентрала в Белене.

Затова сега, благодарение на нашите „приятели“ от Брюксел и Вашингтон, както и на слугинажа на Борисов и ГЕРБ, хората в България изнемогват и се чудят как да платят сметките си за ток. А който няма пари да плати, най-безотговорно му спират тока. И оставят цели семейства, деца, жени и старци без осветление и отопление. Като по този начин ги обричат на бавна и мъчителна смърт.

Сега Западът ще плаща за страданията и смъртта на стотици хиляди невинни българи. И дано това да не са обикновените хора от западните държави. Защото справедливостта идва. Макар и късно понякога. И носи божие и човешко възмездие за олигархията. А то ще бъде страшно.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “СТРАШНО! Брюксел ИЗГАРЯ в АДСКИ пламъци? Вижте ЗЛОВЕЩИТЕ факти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *